פורסם 2010 בפברואר 215 שנים יש לי את הכרטיס הזה, 5850, עכשיו בבדיקה באתר של CAN YOU RUN IT רציתי לראות אם אני יוכל להריץ את המשחק BATTLEFILED BAD COMPANYוהתוצאות הפליאו אותי, אולי למישהו מכם יש מושג מה זה אומר Recommended: 512 MB Graphics card (NVIDIA GeForce GTX 260 + / ATI Radeon HD 4870 +) You Have: ATI display adapter (0x6899 required you havePixel Shader version - 4.0 3.0 Vertex Shader version 4.0 3.0Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement מה זה בדיוק ה 4.0 האלה?היתכן שכרטיס חדש כבר לא מתאים ?ובהזדמנות זו, אשאל איך אני יודע מתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ?תודה.
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים ציטוט ממפרט הכרטיס - "Shader Model 5.0"מה זה אומרhttp://en.wikipedia.org/wiki/Pixel_shaderוהעובדה שזה רשם לך דגם בהקסה : You Have: ATI display adapter (0x6899 אמורה הייתה לרמוז על זה שהאתר לא עודכן על קיומם של כרטיסי סדרה 5000. לכן המידע שהוא פלט לא רלוונטי(בכלל האתר הזה מתוחזק בצורה לקויה)בקיצור - אל חשש
פורסם 2010 בפברואר 215 שנים Shader model 5 מגיע עם DX11 Shader model 4 מגיע עם DX10 אתה על XP ולכן אתה מוגבל ל SHADER MODEL 3 ולDX9 תעבור לWIN7
פורסם 2010 בפברואר 315 שנים אתה עדיין תוכל להינות מאחלה גרפיקה באקס פי אבל עם כרטיס כמו שלך מומלץ שתעבור ל-7.בקשר לדרייברים, כל חודש יוצאת גרסה חדשה, אתה יכול לבדוק באתר שלהם או פה בפורום בתרד על הדרייבר של ATI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.