פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים יום אחד התעוררתי, צחצחתי שיניים, הדלקתי את המחשבוחשכווו עינייייי !!!!!!!!!!אז הדלקתי את הקטודה שתעשה קצת אור...ואז ראיתי שיש במארז שלי לא מעט אבק!איך מנקים את זה בצורה פרקטית בלי הרבה פירוקים מיותרים ובלי חשמל סטטי ?
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים שמים את המאורר מול המחשב הוא עם דלת פתוחה (כמובן סגור) המחשב מנותק מהחשמל ואז שמים את המאורר על FULL והאבק יוצא... איפה שנשאר עדיין אבק תנסוף לתוך המקום עם היותר אבק והכל יצא. זהו.
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים צד אחד פן, צד שני שואב אבק, מברשת באמצע...אפשר לוותר על הפן אם בא לך...מברשת זה ה-דבר...
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר עם פן מאורר או לחץ אווירהאבק נשאר במחשב רק מתחבא במקומות יותר נסתרים או שהוא פשוט מתעופף לו אל מחוץ המארז?וזה גם אבק כזה שלא זז!! אבק מעצבןלקחתי מאורר קטן 70 ממ עם 3700 סלדשמתי ליד המקום עם האבק למטה והוא העיף קצת אבל הרוב נשאר כזה דבוק עד שעברתי עם האצבע או מצ'ו ואז הוא הסכים להפרד ממארזי האהוב..
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מברשת!מומלץ זאת של הבורקסים שמורחים איתה את הביצה או מכחול עבה ועם שיערות ארוכות...
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים למה בלי פירוקים?היום פירקתי את כל המחשב שלי (לנקות אותו) אחרי איזה 4-6 חודשים מנקים הכול מארז כל חלק וחלק ככה הכי טוב יש גם הזדמנות לסדר עוד קצת\מחדש את הכבלים שלא יפריעו דרך יותר קלה היא לקנות פחית של לחץ אוויר
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר המחשב שלי מורכב חודשיים בסך הכל בגלל זה לא בא לי לפרק את כולו ולהרכיב מחדשאין לי עצבים לזה, אני יעשה את זה עוד 4-5 חודשיםבסך הכל שכבת האבק שיש כרגע לא מפריעה לשום דבר והיא דיי סבירההדבר היחידי שלא טוב בה זה המראה, אני לא אוהב לראות אבק !
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים נייר טואלט, קייסמי אוזניים לפינות ומקומות שלא מגיעים, את השאר עם שואב אבק.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים נניח ובאמת אכפת לכם מהמחשב, ובמקרה אתם גרים באזור חיפה - אתם לוקחים את המחשב, נכנסים לאוטו או לאוטובוס, נוסעים לכיוון KSP, שם מבקשים מאנשי המעבדה יפה - "האם אפשר להישתמש בקומפרסור אוויר שלכם?" , בדר"כ הם יענו בחיוב. עכשיו כל מה שנותר הוא לפתוח את המארז ופשוט "להעיף" את האבק משם!. לאלה שלא גרים בחיפה - אני בטוח שיש עוד מקומות שיש בהם מדחסי אוויר (לדוגמה בתחנות דלק או מוסכים), פשוט השתמשו במדחס - האוויר לא עולה כסף ואילו המיכלים שמוכרים בחנויות כן.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר האמת היא שאני גר לא רחוק מ ,KSP אבל לא ידעתי שיש להם דבר כזה מאגניב תודה אחי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.