עבור לתוכן

בקשה בהמלצה לקניית מסך זול

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום,

הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט.

בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח

המסכים שאני שוקל :

Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD

LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח

AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח

תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG

והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ?

אחלה פורום יש כאן ותודה,

יוני

פורסם

שלום, יוני וברוך הבא. :hi:

תערוך בבקשה את הודעתך ותכניס את התקציב לכותרת כמתבקש בחוקי הפורום.

לגופו של עניין - איכות מסך זה לא משהו שאפשר למדוד אובייקטיבית כמו ביצועי מעבד. לכן, אי-אפשר לקבוע חד-משמעית של מה עדיף - מסך גדול, רזולוציה גבוהה או פאנל איכותי. זה הכל תלוי בהעדפות האישיות שלך.

לגלישה באינטרנט אני אישית לא רואה צורך לא במסך גדול ולא ברזולוציה גבוהה במיוחד. לסרטים, גודל המסך בהחלט תורם, אך מצד שני, זוויות צפייה רחבות כמו שיש בפאנלים איכותיים תורמות גם כן, אם אתה לא יושב בדיוק מול המסך (למשל בצפייה קבוצתית).

אני לא יכול להכריע בשבילך, רק להפנות את תשומת ליבך לנקודות שהעליתי.

פורסם

היי יוני,

קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG בישראל, קשובה ללקוחותיה גם ברשת.

המסך מדגם 2209WA של DELL הינו מסך בעל פאנל IPS המיועד בעיקר לגרפיקאים ועורכי וידאו.

LG מציעה בנישה זו פתרון דומה אך מתקדם יותר בצורת מסך חדש מדגם W2220P הכולל גם חיבור HDMI וניתן לרכישה בחנויות המתמחות.

עם זאת בהנחה שהמסך אמור לשרת צרכים ביתיים בסיסיים-בינוניים,

המסך "24 מדגם W2443T הוא המומלץ ביותר מאחר והוא נותן את התמורה הגבוהה ביותר במונחי גודל מול מחיר,

וכמובן מספק רזולוציית FHD.

נשמח לעמוד לשרותך בכל שאלה במייל online@hye.co.il

בברכה,

אורי נציג קבוצת ח.י

פורסם

נערך, והושווה עם דגם אחר. את אורי הסליחה

פורסם

אלכס,

בתור זה שבא להעיר הערה, מצופה ממך לפחות ללמוד את הנושא שבו באת להעיר.

זה לא כל-כך קשה לגלות, במיוחד למי שמסתובב בפורום הזה, שהW2220P המדובר שהזכיר אורי גם הוא בעל פאנל IPS, ולמעשה כנראה אותו הפאנל כמו ה2209WA, תוצרת LG-PHILIPS. כל היתרונות הארגונומיים של ה2209WA קיימים גם במסך הזה, כאשר יש בונוס בצורה של כניסת HDMI. אך גם מחירו גבוה יותר.

בכל מקרה, למרות שיש גילוי נאות מסוים בהמלצות של אורי (הרי הכיתוב "נציג קבוצת ח.י" גלוי לעיני כל), בכל זאת איני סבור שיש מקום להמלצות ספציפיות על מוצרים ספציפיים של חברה (LG) ממישהו שהוא נציג של היבואן המרכזי של LG בארצנו, על אף הגילוי הנאות.

העניין נמצא בבירור מול צוות האתר וייסגר בקרוב, בשאיפה בצורה שתיטיב עם כל הצדדים.

פורסם

מודה, טעיתי.

עכשיו זנכרתי שאני הראשון שכתב עליהם . . . לפני . . .שנה :o בחדשה הראשונה שלי באתר.

טוב באמת שהביאו אותם לפני שהקונים הפוטנציאליים הגיעו לגיל שיבה.

http://hwzone.co.il/news/1238091099/51205

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים