עבור לתוכן

מעוניין ליקנות מסך 26'' hd או full hd

Featured Replies

פורסם

שלום בירצוני ליקנות מסך של סמסונג או של תושיבה בגודל 26''

שלאה ראשונה:איזה חברה עדיף לי ליקנות?

שאלה שנייה:האם כדאי להשקיע ב full hd או שבגודל מסך כזה עדיף לי ללכת על hd אם זה יותר זול?

שאלה שלישית:כשהרכיבו לי את המחשב מי שהרכיב לי אותו אמר לי שיש לי בכרטיס מסך(4870hdx2) חיבור hdmi האם זה ישנה לי משהו באיכות תמונה אם אני יחבר כבל של ה hdmi לכרטיס מסך מהמסך עצמו?

אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום בתודה: omer_xD

פורסם

הרזולוציה הנפוצה למסכי 26 אינץ' היא 1920x1200

שזאת רזולוציה אפילו יותר גבוהה מ- FULL HD שהיא 1920x1080

פורסם

אתה מחפש מסך למחשב או טלוויזיה? מה השימושים?

פורסם
  • מחבר

אתה מחפש מסך למחשב או טלוויזיה? מה השימושים?

גם וגם
פורסם

אם אתה מתכנן לחבר אליו ממיר YES/HOT רגיל אז אתה בפורום הלא נכון. זה פורום מסכי מחשב ואתה צריך קולנוע ביתי.

פורסם

אם אתה מתכנן לחבר אליו ממיר YES/HOT רגיל אז אתה בפורום הלא נכון. זה פורום מסכי מחשב ואתה צריך קולנוע ביתי.

מה אתה מבלבל במוח? חלק מהמסכי 24 אינץ' בעלי כניסות של AV כמו קומפוסייט קומפוננט SVIDEO כמו המסך dell 2408wfp למשל

ככה נראה המסך שלי מאחורה, לא תמונה שלי אבל אותו דבר

dell2408wfpconnections1.th.jpg

פורסם

קודם כל תרגיע ת'דיבור

דבר שני מסך כזה כבר יותר בגדר טלויזיה ולא מוניטור

פורסם

למה? בגלל שיש לו כניסות AV?

ומה עם זה שהיחס תמונה שלו זה 16:10 ולא 16:9?

פורסם

זה נכון שהגבול בין מסך מחשב לטלוויזיה מיטשטש בשנים האחרונות, אבל בכל זאת חשוב לדעת מה השימוש המרכזי, כי הפרמטרים החשובים משתנים.

למשל, למסך מחשב (שמטרתו שימושי מחשב כלליים) בגודל מחשב אין שום סיכוי שאמליץ למישהו על פחות מFullHD כי זו התאבדות לעיניים.

לעומת זאת, אם השימוש העיקרי הוא מה שאופייני לטלוויזיה (סרטים, קונסולות, אולי משחקי מחשב), זה פחות קריטי, ואז פרמטרים אחרים יכולים להיות יותר חשובים. כמו: כמות הכניסות, איך המסך מתמודד עם שידורים באיכות ירודה, האם יש אופציה למתיחה דיפרנציאלית של קצוות התמונה תוך עיוותים מינימליים במרכז (חשוב כשרואים תכנים לא רחבים על מסך רחב, האם יש שלט ועד כמה הוא פונקציונלי וכו'.

לדברים כאלה באמת המקום היותר מתאים לקבל המלצות הוא פורום קולנוע ביתי, ובגלל זה שואלים מה השימוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים