עבור לתוכן

מחפש מצלמת וידאו לצילום ספורט

Featured Replies

פורסם

אני מתאמן בקפיצה לגובה ואני רוצה מצלמת וידאו דיגיטלית שאני אוכל לצלם ולעקוב אחרי הטכניקה שלי. אני לא יודע מה בדיוק צריך במצלמה... בעקרון 30 FPS מספיק לי... חשבתי שאני צריך יותר אבל הסתכלתי על וידאו שיש לי עם 30 ורואים בצורה סבבה. אני חושב שגם לא צריך FHD... ו720P יספיק לי. מה שכן.. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לעבור פריים פריים בוידאו כשאני רואה אותו. אני רוצה שיהיה מספיק זמן צילום של כמה שעות לפחות 6 בערך...

אני יודע שאין הרבה דרישות אבל כנראה שבאמת לא צריך הרבה... מה ההצעות שלכם?.. עדיף משהו זול

פורסם

TZ7 של פנסוניק (מנסיון).

ראה המלצות שלי לאחרים פה...

פורסם
  • מחבר

ראיתי באחד הפוסטים פה שעומד לצאת tz10 האם כדי לחכות לו? או שהוא כבר ברמה גבוהה יותר ולכן גם המחיר שלו יהיה גבוה יותר באותה מידה?

פורסם

אני "חלמתי" על ה TZ7 הזו עוד שקיבלתי חדשות שאני מנוי להם, ורציתי אותה 3 חודשים לפני שהשיקו אותה בחו"ל.

בסוף קניתי אותה מייד שמחיר מוגזם של 2000 שקל- היום היא עולה 1200... ידעתי שהמחיר יירד אבל רציתי אותה ולכן קניתי (ולא מצטער).

ה TZ10 תעלה בחו"ל או בארץ לפחות 2500 שקל לפי הערכה שלי. אם בא לך להוציא לך על זה... אני ממליץ לך לקנות כרקע את ה 7.

פורסם
  • מחבר

תודה.. לא הייתי מודע למחיר שלה... כנראה שאני אצתרך להסתפק בוידאו של הcasio exilim שיש לי לבנתיים(לא הזו עם ה1000 FPS, הרגיל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים