פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים תכננתי לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו יצא הXT והוא יקר לי מדי 500 דולר (!) מחיר שאני לא יכול לעמוד בו כרגע, הRadeon 9800Proגם יקר כרגע מדי אבל קיבלתי כמה התרשמויות מהRadeon 9800 NP של הרקולס לגבי ביצועי אוברקלוקינג, שעם ביוס פלאש קטןהופך להיות Pro ואפילו אפשר להגיע ליותר מהביצועים של הפרו, ראשית כל אני רוצה לדעת עם זה נכון...ב' בתכנון שלי להוסיף 2 מאוורי Ventec Tornado מכל צד של הכרטיס עם אזיקונים, לקירור אוויר טוב בנוסף לקירור לליבה של הרקולס.העם אני אוכל באמת על ידי שינוי ביוס לקבל ביצועים שווים לPro ואפילו יותר עם עוד אברקלוק?! ??? מדובר בכרטיס של הרקולס כן.
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים יש פה אחד בפורומים שעשה צריבת ביוס לכרטיס הזה ושיפר אותו בצורה ענקית, תחפש, הוא התחיל דיון על זה אתמול
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר יש פה אחד בפורומים שעשה צריבת ביוס לכרטיס הזה ושיפר אותו בצורה ענקית, תחפש, הוא התחיל דיון על זה אתמולאני יודע שאפשר לעשות צריבה לביוס של הפרו, אבל השאלה שלי היא העם זה שווה לביצועים של הפרו והעם אפשר אפילו להגיע ליותר?!עם הכרטיס של הרקולס.
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים קשוח ... :evil_laughterpurple:קודם כל אם אתה לחוץ בכסף ובעניין של מודים אתה יכול לקח ת את ה9800SE שעולה גרושים יחסית וע"י השמת דרייברי אומגה לכרטיס להפוך אותו ל9800 ואז עם OC ל9800PRO לפי דעתי זה הכי משתלם + לקיחת סיכון ...ב. השתגעת ?!?! - נראה לך שהטורנדואים יהיו רעיון טוב ?!?! אם אתה כבר מוכן להשקיע ככה בקירור אז תקנה את פתרון הHEAT-PIPE של זלמן + המאורר שנלווה לו ויש לך קירור ממש טוב של כרטיס מסך (בקירור אוויר)
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים מחבר הזלמן לא נותן ביצועים טובים כל כך אבל מה שכן אני מוכן לקנות את הזלמן ולהצמיד לו מכל צד SF2 או טורנדואים, אותי לא מעניין רעשאני רוצה ביצועים, וOverclocking חסר מעצורים...אני יקח את הHercules R9800 NP.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים לפי מה שהבנתי הצריבת ביוס הזאת שעושים הופכת לך בכיף את ה9800 הרגיל לפרו בלי בעיה ואם אתה רוצה לקחת SE ולהפוך אותו ל9800 רגיל גם אפשר עם קירור נכון אתה יכול לעשות הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.