עבור לתוכן

שאלה בקשר לאוברקלוקינג של כרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

תכננתי לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו יצא הXT והוא יקר לי מדי 500 דולר (!) מחיר שאני לא יכול לעמוד בו כרגע, הRadeon 9800Pro

גם יקר כרגע מדי אבל קיבלתי כמה התרשמויות מהRadeon 9800 NP של הרקולס לגבי ביצועי אוברקלוקינג, שעם ביוס פלאש קטן

הופך להיות Pro ואפילו אפשר להגיע ליותר מהביצועים של הפרו, ראשית כל אני רוצה לדעת עם זה נכון...

ב' בתכנון שלי להוסיף 2 מאוורי Ventec Tornado מכל צד של הכרטיס עם אזיקונים, לקירור אוויר טוב בנוסף לקירור לליבה של הרקולס.

העם אני אוכל באמת על ידי שינוי ביוס לקבל ביצועים שווים לPro ואפילו יותר עם עוד אברקלוק?!

??? מדובר בכרטיס של הרקולס כן.

פורסם

יש פה אחד בפורומים שעשה צריבת ביוס לכרטיס הזה ושיפר אותו בצורה ענקית, תחפש, הוא התחיל דיון על זה אתמול

פורסם
  • מחבר

יש פה אחד בפורומים שעשה צריבת ביוס לכרטיס הזה ושיפר אותו בצורה ענקית, תחפש, הוא התחיל דיון על זה אתמול

אני יודע שאפשר לעשות צריבה לביוס של הפרו, אבל השאלה שלי היא העם זה שווה לביצועים של הפרו והעם אפשר אפילו להגיע ליותר?!

עם הכרטיס של הרקולס.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ אבל מה זה הפורום הזה!? אני רוצה תשובה! :-X

פורסם

קשוח ... :evil_laughterpurple:

קודם כל אם אתה לחוץ בכסף ובעניין של מודים אתה יכול לקח ת את ה9800SE שעולה גרושים יחסית וע"י השמת דרייברי אומגה לכרטיס להפוך אותו ל9800 ואז עם OC ל9800PRO לפי דעתי זה הכי משתלם + לקיחת סיכון ...

ב. השתגעת ?!?! - נראה לך שהטורנדואים יהיו רעיון טוב ?!?! אם אתה כבר מוכן להשקיע ככה בקירור אז תקנה את פתרון הHEAT-PIPE של זלמן + המאורר שנלווה לו ויש לך קירור ממש טוב של כרטיס מסך (בקירור אוויר)

פורסם
  • מחבר

הזלמן לא נותן ביצועים טובים כל כך אבל מה שכן אני מוכן לקנות את הזלמן ולהצמיד לו מכל צד SF2 או טורנדואים, אותי לא מעניין רעש

אני רוצה ביצועים, וOverclocking חסר מעצורים...

אני יקח את הHercules R9800 NP.

פורסם

לפי מה שהבנתי הצריבת ביוס הזאת שעושים הופכת לך בכיף את ה9800 הרגיל לפרו בלי בעיה

ואם אתה רוצה לקחת SE ולהפוך אותו ל9800 רגיל גם אפשר

עם קירור נכון אתה יכול לעשות הכל

:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים