פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים כבר שבועיים אני חורש את האינטרנט בלנסות להבין איזה אוטו זה... אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם אולי משהוא מכיר....בכל מיקרה לדעתי העיצוב מדהים...!!!
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים my guess Z10.edit: sorry there's already a Z10 and it's not it, then it must be Z11.edit 2: oops, there's also Z10 already, anyway it's a Z something for sure.
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים זה רק render, כלומר עבודה של תוכנת תלת מימד במחשב. זה יכול להיות חיקוי של משהו אמיתי, וזה גם יכול להיות סתם מכונית מהדימיון ושמישהו הדביק עליה סמל של BMW, אז אל תנסה ממש לפצח מה זה.
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר my guess Z10.edit: sorry there's already a Z10 and it's not it, then it must be Z11. It's not z11 and not z10.... maybe Andr0syN is right it'srender!!עוד משהו.... יכול ליהיות שהיא אמיתית... כי יש עליה שם של מודל כלשהו...רק שאני לא מצליח לזהות מה כתוב..סתכלו מימין לגלגל הקידמי...
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים http://www.bmwinfo.com/doesn't show up here, guess it's fake.it says cimira or cinira. didn't find info on either of them.
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים ה Z4 טיפה שונה, במיוחד באיזור הדלתות...זה נראה כמו שיפור/שפצור/שדרוג...ה Z4:
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים מחבר z4צירפתי תמונהמאיפה הבאתה את התמונה הזו? תן קישור לאתר ושם מלא... z4 זה לא מספיק...!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.