עבור לתוכן

שאלה - האם קיים לוח אם התומך גם ב-DDR2 וגם ב- DDR3 ?

Featured Replies

פורסם

האם קיים לוח אם התומך גם ב-DDR2 וגם ב- DDR3(ז"א שיאפשר שדרוג עתידי ל- DDR3)?

ואם כן, איזה(גם אינטל וגם AMD)?

תודה!

פורסם

יש די והותר לוחות כאלה לתושבת 775 של אינטל:

(http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&Subcategory=280&Description=&Type=&N=2010200280&srchInDesc=&MinPrice=&MaxPrice=&PropertyCodeValue=3879%3A34675&PropertyCodeValue=3879%3A36246&PropertyCodeValue=3879%3A34428&PropertyCodeValue=3879%3A40150)

שים לב שמדובר בתושבת מזדקנת שלא מציעה אפשרויות שדרוג מבחינת המעבד.

לוחות AMD העונים לדרישה הזו הם נדירים יותר (בארץ לא יצא לי לראות כאלה) ועדיין הם קיימים:

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&Subcategory=22&Description=&Type=&N=2010200022&srchInDesc=&MinPrice=&MaxPrice=&PropertyCodeValue=3879%3A34675&PropertyCodeValue=3879%3A34428

הלוח הראשון ברשימה נכנס כנראה בטעות, אך שלושת האחרים אכן מציעים את מה שאתה מבקש.

אני רק מקווה שאתה יודע שגם בלוחות הללו אי אפשר להשתמש בשני סוגי הזכרונות בו זמנית - זה או האחד או השני.

פורסם

לגבי AMD.. רק אל תתקין מעבד AM2/AM2+ עם זיכרונות DDR3 כי זה לא יעבוד. לעומת זאת AM3 עם DDR2/DDR3 זה בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

תודה!

אחת החנויות בארץ( RSM או skypc למשל) מוכרת לוח אם כזה של AMD?

פורסם

snoopkin הנכבד,

לחפש אתה יכול בדיוק כמונו.

פורסם

פותח הת'רד- בשביל מה אתה צריך לוח כזה?

פורסם

באותה הנשימה...למעבדי INTEL CORE 2 DOU - איזה לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה יש שתומך הן ב-DDR2 והן ב-DDR3?

תודה רבה!

פורסם

יצא לך במקרה לפתוח את הלינקים באית מההודעות הקודמות? ::) בכל מקרה, אחד הלוחות שהוזכרו שם הוא זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157137R

אבל למה באמת אתה צריך לוח כזה?

פורסם

שים לב, שבכל מקרה לוח כזה לא יאפשר עבודה עם זיכרונות DDR2 ו-DDR3 בו זמנית.

פורסם

למה אני צריך את זה?

משום שקניתי חלקים חדשים להרכבת מערכת חדשה...ומנסיוני אני משתמש שמחזיק זמן יחסית רב עם אותו המחשב.

הזכרונות שקניתי (3GB) הינם DDR2...ואני רוצה להשאיר לי את האפשרות העתידית לעבוד עם DDR3 מבלי להחליף לוח אם.

לגבי מה ש GIMEL כתב:

כן זה ברור לי...גם DDR1 לא ניתן לשילוב עם DD2.

כשיגיע העת להחליף ל-DD3 אני יחליף את 2 הסטיקים.

תודה!

פורסם

מיותר ... בייחוד כאשר המעבדים החדשים צריכים DDR3 והישנים DDR2 , גם את המעבד תזרוק ?

פורסם

יש לי גם תחושה שלוח כזה גם מצריך מחיר גבוה יותר בשביל התמיכה הכפולה.

ככה שזה יוצא בכלל לא משתלם אם רוצים לקנות בעתיד DDR3.

פורסם

כן , כל הקטע ההיברידי הזה לא מועיל בכלום , הרבה מהכל והכל מכלום ...

פורסם

הזכרונות שקניתי (3GB) הינם DDR2...ואני רוצה להשאיר לי את האפשרות העתידית לעבוד עם DDR3 מבלי להחליף לוח אם.

LGA775? אם כך אז אין לי מושג על מה אתה מדבר. אם תשדרג משהו בשביל עוד ביצועים אז זה יהיה לוח+מעבד+זיכרון. להחליף רק זיכרון לא יתן לך כלום. אין שום סיבה לקנות לוח כזה כיום (לפחות לא רק בגלל העובדה הזו).

פורסם

אז אם גם כך אני לא מתכוון כבר עכשיו ללכת על זיכרונות DDR3 (יקר...) פשוט להשאיר את ההחלטה לקניית לוח אם LGA775 עם תמיכה ב-DDR2 בלבד...

ולחכות למחירים נורמאלים עוד כמה שנים?

כלומר המעבר ל-3 יהיה רק בקניית המערכת הבאה בעוד איזה 3 שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים