עבור לתוכן

מפרט לחוות דעת , 4.5K לא מבין בבניית מפרטים כמעט כלום אז אני צריך שתתרכזו בבקשה

Featured Replies

פורסם

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב המקסימלי? 4500

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בבקשה

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג כבד

א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. GTA IV , CRYSIS II

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). מתכוון להיות גיימר כבד..

ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יש לי מסך T220P והרזולוציה המקסימלית 1920X1220

* באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV , CRYSIS II

* באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא נראה לי

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-8

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? רוצה חוות דעת מקצועית אבל נראה לי שלא.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי שניהם

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. אני יודע איזו חנות. משתמש במערכת של IQPC כי היא נוחה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא

תראו אני צריך חוו"ד על מפרט שמישהו הרכיב לי .. תבינו שאני לא כל כך מתמצא בקטעים האלה (פעם הייתי) ובגלל זה אני צריך את מקסימום הריכוז שלכם בבקשה כי אני רוצה להוציא את המקסימום מהמחשב שלי.. בספק כח הוא הרכיב לי סיסוניק ואין לי מושג ובחיים לא שמעתי על החברה הזאת , אני מקווה שישתלם לי לקחת את הספק. לגבי המארז הוא שם לי איזה מארז משונה שאני לא רוצה להתעסק איתו כי החברה לא מצלצלת לי מוכר ואני מעדיף להשתמש בCM690 של קולרמאסטר , השאלה שלי אם זה קריטי .. ואני רוצה לדעת גם מה אני יכול לשפר .. גם לגבי הזכרון קראתי קצת במאמרים שלכם והתבלבלו לי העיניים אז אני רוצה לדעת אם הזכרונות יהיו מספיק טובים כדי להשתלב במחשב כזה.. אגב אני מקווה שתשימו לי חלקים שיחזיקו לי מספיק זמן כי אני מתכוון להחזיק את המחשב הזה 4-5 שנים ובגלל זה אני מעדיף חברה עם שם מוכר שלרב היא איכותית יותר ואמינה יותר.. תודה רבה ושבוע טוב =]

[..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1015

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪740

זיכרון:

[..] KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR2 800MHz CL5

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1505

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪113

מארז:

[..] LANCOOL PC-K62B w/o PSU ₪503

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪392

דיסק קשיח:

[..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪278

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

פורסם

חוץ מהעובדה שהזיכרונות לא מתאימים ללוח, המפרט בסדר ;D

רק תחליף זיכרונות לזיכרונות DDR3 1.5V במהירות 1333MHZ וזה יהיה בסדר

לגבי הספק - חברה מצויינת. ספק איכותי ושקט

לגבי המארז, חברה מצויינת. ה K62 לדעתי קצת יותר ממה שאתה צריך. אפשר בכיף לקחת K60 או K58 (עם או בלי חלון לבחירתך) בעלות של כ 400 ש"ח פלוס מינוס.

דיסק קשיח - מומלץ להחליף לקשיח של סמסונג - סדרה F3. שקט יותר ומהיר יותר.

המלצה - למרות שלא חובה, מומלץ להחליף את הקירור שמגיע עם ה 750 לקירור צד ג' איכותי ושקט יותר. המלצות - scythe reeven, TT hyper TX3 .

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה ויסלח לי אדוני

WTF IS 1.5V? ;D

איך בדיוק אני מוצא מה זה 1.5V במערכת בניית מחשב של IQPC? אני אקח כבר G.SKILL כי השאר גם כאלה (OCZ ופטריוט לא כל כך שונים) ובמארז אגב K58W זה זה עם החלון?

פורסם

סלחתי ואפילו לא איבדתי ריכוז ;)

1.5V זה המתח בו עובדים הזיכרונות. הדגשתי זאת כי יש גם זיכרונות DDR3 שעובדים במתח גבוה יותר ואינם מתאימים ללוחות P55. אם אתה לוקח G.Skill אז זיכרונות מסדרת ripjaws מתאימים.

מבחינת המארז K58W זה עם חלון (ה W מציין חלון)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. עכשיו רק צריך לשכנע את אבא שהחברות שהוא בחיים לא שמע עליהן טובות ;]

פורסם

אולי זה יעזור לשכנע אותו

על Corsair הוא שמע? נחש מי מייצר להם את הספקים?

על Lian-Li הוא שמע? נחש מי חברת בת שלהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים