עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול מתקדם

Featured Replies

פורסם

אין מקום להשוות בין כבלים שאין להם שום תפקיד בעיצוב הקול ורק אמורים להיות "שקופים" לבין ה-DAC עם כל המעגלים סביבו

אמרתי שעם רמקולים כמו Z5500 אני ממש בספק שתוכל להבחין בהבדל בין כרטיס קול אונבורד ממוצע לבין כרטיס ב2000שח, בדיוק כמו שלא תוכל להבחין בהבדל איכות בין כבל ב20שח לבין כבל ב20.000שח. למרות שלממירים יש יותר השפעה על הסאונד מאשר לכבלים, במקרה הספציפי הזה לרמקולים יש השפעה הרבה יותר משמעותית.

פורסם

ביקורת מגמתית, אני מכיר שני מוזיקאים עם מערכות שראוי להתכבד בהן.

ברור שניתן להנות ממוזיקה ולהתייחס לכל מיני רבדים בה גם בהאזנה בווקמן קסטות ואוזניות בשקל. אדם עם שמיעה מוזיקלית שמכיר היטב את היצירה גם ישלים פרטים חסרים מתוך התת-מודע שלו.

ד"א, תקרא את כל הביקורת של ixbtlabs כמו שלא קראתי לפני שנים שרכשתי את הכרטיס שלי ולא רק את הסיכום. ראשית, מלבד מאשר בסיכום אין השוואה לגבי איכות המוזיקה בין הכרטיסים אלא עם יציאת האוזניות (שהייתה עדיפה ב-MAUDIO באופן מורגש), בעיקר משווים גרפים ומספרים, הכרטיס הושוו ל-xtreme music שהיה יקר ממנו ונחשב מעט טוב יותר בתחום המוזיקה (שזה התחום אליו התכוונתי). תוסיף לזה מידע סוביקטיבי רב מ-המון פורומים בעולם לגבי האיכות המוזיקלית של ה-5.1 ותבין למה ב-60 דולר מדובר גם היום ב-no brainer.

אין מקום להשוות בין כבלים שאין להם שום תפקיד בעיצוב הקול ורק אמורים להיות "שקופים" לבין ה-DAC עם כל המעגלים סביבו

לא קראתי רק את הסיכום. ולא קראתי ביקורת אחת. ואם יש מגמתיות, אז היא בכל הביקורות, כולל הדעות הסובייקטיביות שאתה קראת, כמובן.

הביקורות הסובייקטיביות גם מדברות על "וואו" עם קרייטיב במשחקים וסרטים. אתה מוזמן להביא דבר כזה על הרבולושן המיושן.

תשמע גם "וואו" על האסוסים החדשים, ובצדק. זה נשמע מאוד טוב.

לא רק זה, נסה לקרוא את הציטוט שהוספתי.

לא יודע למה אתה מתרגז כלכך, סה"כ הצ'יפים די דומים. והוא לא אמור להיות יותר טוב מה Elite Pro המיושן, או האסוסים החדשים.

וכאמור, יש לו את החסרונות של משחקים/סרטים. תמיכה בסיסית זה לא ממש מספיק למי שמתעסק הרבה עם משחקים.

אין מה לעשות, קרייטיב עשו את העניין עם המשחקים/סרטים מאוד מאוד טוב בפרט בריבוי רמקולים.

לא יודע למה אתה מתעצבן. זה כרטיס טוב הרבולושן, אבל עבר זמנו.

60$ בחו"ל, זה חביב. תוסיף משלוח וכו'.

אפשר למצוא XtremeGamer/Music בשני מחיר עד חצי מחיר. בתור פתרון כולל זה עדיף, ללא ספק בכלל.

אני לא רואה סיבה בכלל להתעסק עם זה עכשיו.

zion789 - חבר ישירות עם יציאה דיגיטלית ותראה מה אתה מקבל. זה אמור להיות מאוד מאוד מהנה. ובבקשה, תקרא את הציטוט מהאתר שהבאתי. אני חושב שזה אומר הכל.

פורסם

אני לא מתעצבן וגם לא המלצתי על הרבולושין (משום שהוא מאוד מיושן).

ד"א, יש מעט מאוד ביקורות על ה-revo. לא היה wow, פשוט מדובר בכרטיס טוב במוזיקה ביחס למתחריו דאז שגם עלו יותר ועם יציאת אוזניות טובה.

אם מוצר מסוים הוא as-good-as לכל הפחות ובמחיר דומה, אז הוא הופך לקניה מומלצת וגם היום אם יש מישהו שיביא לך מחו"ל אותו ב-60 דולר, מדובר בקניה טובה לחובב מוזיקה שיש לו כוח להתעסק עם הדרייברים.

הדיון בכלל היפותטי - פותח הדיון אמר שכבר רכשו לו את הכרטיס.

וד"א - קראתי את הציטוט הנ"ל כבר בעבר (בערך שפורסם, פעם עקבתי אחרי האתר ההוא), אין קשר בין אוזן מוזיקלית לאיכות המערכת והדברים שמוזיקאי מקשיב להם ביצירה לא בהכרח קשורים לאיכות הטכנית של ההשמעה. כדוגמא נגדית קיצונית אפשר להביא את הרברט קאראין (Karajan) ששם תמיד דגש על שלמות טכנית בהקלטות ודחף תמיד לשימוש בטכניקות ההקלטה וההשמעה המתקדמות ביותר (היה בין הראשונים שעבר לדיגיטלי).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מז"א הM-AUDIO לא יתאים למחשב שלי?

ולמה דווקא אסוס?

הM-AUDIO עולה 60 דולר כולה לא עדיף לקנות אותו כבר?

איפה ניתן לקנות M-AUDIO REVOLUTION 5.1 ב60 דולרים ~ 240 שקלים חדשים ? כולל משלוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים