עבור לתוכן

מצלמת החלומות יצאה לאור...מתיע תגיע אלינו?

Featured Replies

פורסם

זהו ההתלבטות בשיאה...האם לשדרג את הTZ3 הותיקה לTZ10 או הגיע הזמן לSLR...

• תגובות 30
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב ,ה25mm ,זה אומר שזה מקביל לפילם באותו גודל (עם השדה הרחב )?

כן, זה מקביל ל25mm פילם.

איכות התמונה שלה לפי ההשוואות לקודמת כנראה פחות טובה (חיישן יותר דחוס בפיקסלים) לכן לא הייתי ממהר לשדרג מה TZ7 ל TZ10.

פורסם

אבל כמות פיקסלים גדולה ביחס לשטח חיישן זו לא תכונה טובה ?

פורסם

אם מתלהבים ממצלמות כדאי גם לשים לב לסוני החדשות שיצאו וייצאו -

ה-TX7, HX5V וה-TX5 שתצא בקרוב.

פורסם

אפשר לינקים למתעצלים לגגל?

במה הן עדיפות על הפנסוניק, מלבד העובדה שהן 99.8% יהיו יקרות יותר עבור מפרט זהה?

אני דווקא חובב סוני אז זה מאוד מעניין אותי.

פורסם

תסתכל ב-sonystyle.com או באמזון או אפילו ב-B&H. אני רכשתי את ה-TX7 (אפילו 2 מצלמות כאלו) - קומפקטיות מאוד, מסך מגע גדול וברור של ''3.5, עדשה רחבה (25 מ"מ) אך אליה וקוץ בה - עיוות קל של התמונה בקצוות - בעיקר ניכר בפרצופים. גולת הכותרת היא וידאו FULL HD, כאמור במספר פורמטים - MP4 ו-AVCHD כולל 60 תמונות בשנייה! ובסטריאו! היא באמת מדהימה בעיניי. ניתן להשתמש בשני סוגי כרטיסי זיכרון - SDHC ו-MEMORY STICK. יש שם צילום פנורמי מדהים, פשוט מזיזים את המצלמה אופקית או אנכית והיא יוצרת את תמונת הפנורמה בצורה אוטומטית וכמעט ללא עיוותים אפילו אם יש עצמים נעים במהלך הצילום, עד 10 תמונות בשנייה, צילום לילה באיכות גבוהה מאוד, כל מיני מצבי צילום שלמשל מצלמת 6 תמונות ברצף ומעבדת אותן לתמונה סופית אחת ועוד. קיימת מגרעת בהקשר לבטרייה, שהיא מזן חדש, מסתיימת יחסית מהר ולוקח זמן לטעון מחדש. כרגע לקנות נוספות זה יקר - כ-50 דולר. המצלמה עצמה עלתה 350$ בלבד (400$ זה המחירון).

פורסם

איך אפשר להשוות בכלל? :nixweiss:

יש לה רק זום X4 לעומת X12 (!) בפנסוניק וללא GPS כלל!

ה-ZS3 בחצי מחיר עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר (אולי מלבד 1080i ואני לא יודע לגבי צילום לילה ושאר הגימיקים).

פורסם

אני מדבר על המצלמה האולטרה דקה. את המצלמה עם הזום וה-GPS (ושאר הפיצ'רים) תשווה ל-HX5V, שגם קצת יותר זולה מה-TX7 (סביב 315$ באמזון).

פורסם

ה-HX5V כבר מעניינת הרבה יותר - תודה!\

נחכה לסקירה השוואתית ביניהן, אם כי אני חובב סוני ותיק ואפילו המחיר בהחלט קורץ (בניגוד למוצרי סוני בד"כ).

פורסם

מישהו יודע האם ברלין זולה בציוד צילום?

האמת שאני מתלבט בין SP590 של אולימפוס לבין SX10 ועכשיו ראיתי את ה-TZ10 שעם נתונים מרשימים, קטנה יותר ובמחיר די סביר בחו"ל.

התקציב הוא עד כ-1800 ש"ח.

פורסם

נחכה לסקירה השוואתית ביניהן, אם כי אני חובב סוני ותיק ואפילו המחיר בהחלט קורץ (בניגוד למוצרי סוני בד"כ).

סקירה מקיפה של ה-ZS7:

http://www.imaging-resource.com/PRODS/ZS7/ZS7A.HTM

ומאותו אתר, של ה-HX5V שיוצאת שידה מעט על העליונה - בעיקר בשל השימושיות, הפיצ'רים שממש עובדים ויכולות ה-low light שלה:

http://www.imaging-resource.com/PRODS/HX5V/HX5VA.HTM

פורסם
  • מחבר

הסוני באמת נראית מעניינת בגלל הוידאו, אבל הורדתי קובץ דוגמא של הוידאו שלה- ולא ממש התלהבתי...זה לא מתקרב למצלמה 1080 אמיתית.

ראיתי בביקורת מסויימת שמצאו המון חסרונות- חלקם קשורים לצבעים "לא נכונים".

פורסם

^

הבנתי שהבעיה עם הצבעים היא בעיקר בעיית WB אוטומטי בתאורת טונגסטן ולא בשאר המקרים, אבל קטונתי...

אותי דווקא מושכים ביצועי ה-low light, פנורמה וה-burst שמאוד מועילים למי שמצלם בעיקר את הילדים בבית ובשלל פעילויות.

פורסם

אחרי התמונות בביקורת, אני לא רואה שום סיבה להחליף את הTZ5 שלי.

היא מוציא תמונות לא פחות איכותיות, לפעמים יותר איכותיות.

רק שאח שלי יקח אותה לטיול ארוך אני אקנה, אחרת אין שום סיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים