פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אוקיי צירפתי פה תרשים ואני יפרט עליו קצת:1)מאוורר המעבד2)מאוורר שלקוח מספק ישן אשר מוציא אוויר החוצה3)הוספת מרוורר של 486 לכרטיס מסך GF2 MX4)מאוורר בתחתית המארז אשר מכניס אוויר5) מאוורר על דלת המארז אשר מכניסה אוויר לכיוון ההרד דיסק* מאווררים 2,5 יהיו מחוברים לסוויטש בקידמת המארז כך שרק אם יהיה צורך לקירור אז אפעיל אותם (חוסך רעש)עכשיו שראיתם וקראתם, מה אתם אומרים? אפשר לעשות אוברקלוק טוב למחשב ולכרטיס מסך??אשמח לשמוע הערות והצעות...גבי
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים השרטוט לא משהו אבל נראה לי שהצלחה כן יהיה לךבכל מקרה תגלגל חוטים כדי לאפשר זרימת אוויר טובהיש לך מארז midi או tower?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אז זה בטח מידי.......בהצלחה בoc......... אולי תוסיף לתרשים גודל של כל מאורר? ואת זה כבר קראת?וכרטיסי מסך מבוססים על mx לא ממש טובים בoc
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים את מאורר מספר 4 הייתי ממליץ לך לשים לא על רצפת המארז אלא על הדופן הקדמי שלו, כדי שהוא יעיף אוויר קר (האוויר שלמטה תמיד יותר קר) פנימה אל תוך המארז ולא סתם ישפריץ אוויר שייחסים ע"י הכלוב של ההרד דיסק.כמו כן, אין טעם לחבר את מאורר מספר 2 לסוויץ' כי מאורר שמוציא אוויר החוצה מאחורה תמיד חייב לפעול.
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר מאווררים 2 ו-5 לקוחים מספקים ישניםהמאוורר שעל הכרטיס מסך הוא בגודל של מעבד 486ואגב בקשר לכרטיס מסך... גם ככה אני עוד מעט יקנה משהו יותר טוב אז מה אכפת לי "לזיין" אותו קצת:-)
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר למינימייזר...בקשר למאוורר 5: אני יעשה חורים על דלת המארז ובנוסף לכך הדופן של ההרד דיסק במארז טסונאמי מאוד מאווררת כך שהאוויר יכנס טוב...בקשר למאוורר 2: זה לא מאוורר שבא סטנדרט עם המארז כך שהוא לא תמיד נחוץ...תחשוב שאתה משאיר את המחשב בלילה דולק בשביל הורדות... איזה רעש זה יעשהכך שהסוויטץ יהיה טוב רק אם אני משחק , רואה סרט או כל דבר שמחמם..
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אני לא מבין איך אף אחד לא אמר לך את זה עד עכשיו אבל: למה לא מיקמת מאוורר על הדלת באיזור של המעבד והכרטיס מסך? הרי אלה הם הרכיבים שלהם אתה מתכוון לעשות להם OC ולכן צריכה להיות להם אספקה של אויר קר מבחוץ! חוץ מזה הכל נראה נחמד ויפה שיהיה לך בהצלחה!
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר א. עוד מעט קיץ ולכן לא ניראה לי שיכנס אוויר קר מבחוץ :-)ב. יש מאוורר על הכרטיס מסך ועל המעבד. כל שאר המאווררים מוציאים אוויר חם מהמארז החוצה למעט המאוורר שמכוון לקרר (עד כמה שאפשר) את ההרד דיסקקפיש?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אריאל צודק...מאורר שדוחף אויר מבחוץ, רצוי שיהיה מול המעבד כדי שיזרוק אוויר היישר לתוך הHSF שעל המעבד.זה לא משנה אם האוויר בחוץ הוא חם או קר, כשהוא עובר במאורר הוא "מתקרר" (אף פעם לא עמדת מול מאורר???)...
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר יש משהו במה שאתה אומר....מקסימום ניקח את מאוורר מספר 4 ונשים אותו על דלת המארז שידחוץ אוויר למעבד (כמו שאריאל אמר)ואל תציעו לי להשאיר את ארבע ולהוסיף מאוורר שישי כי אני לא יוכל לשמוע מוזיקה בסוף:-)
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים זה די מיותר לשים ליד הכרטיס מסך..............זה לא ייתן תוצאות טובות יותר לoc מניסיון
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר למה יש מאוורר על המעבד?! בשביל לקבל תוצאות יותר טובות?! לא!!! בשביל לקרר ולמנוע שריפה במקרה הכי גרועולכן מאוורר על כרטיס מסך לא מתוכנן שיתן ביצועים אלה שיקרר את הכרטיס בגלל האוברקלוק...
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים קודם כל אין לך מושג כמה קשה לשרוף כרטיס מסך עם oc........אתה לא מבין אתה לא תגיע לגבול גבוהה יותר עם מאורר ליד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.