פורסם 2010 בינואר 2915 שנים שלום לכולםיש לי בעיה שמתמשכת יותר מדי זמן...כמו שמצויין בכותרת... אני לא מצליח לשלוח מיילים דרך התוכנה . ( אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת דואר יוצא )ישבתי שעות בחיפושים באינטרנט לגבי פתרון לבעיה ושום דבר לא עזר. ניסיתי לשנות פורט של דואר יוצא , פתיחת פורטים בראוטר , הסרה והגדרת החשבון מחדש וכו'...שום דבר לא עזר.בנוסף יש לי IPOD TOUCH שמוגדר עליו אתו חשבון של GMAIL שגם ממנו אני מקבל בדיוק את אותה שגיאה , כך שהבעיה היא לא בתוכנה של MOZILLA ואני יודע בוודאות שגם לא ב- IPOD. מכיוון שכשאני מתחבר לכל רשת אלחוטית אחרת אין לי את הבעיה הזו . אני שולח ומקבל מיילים חופשי בלי שום בעיה .הראוטר שיש לי הוא - D- Link DSL-2650U אשמח לעזרה בנושא.תודה מראש .
פורסם 2010 בינואר 3015 שנים אני מציע שלפני הכל תפנה לספקית האינטרנט שלך וברר עם מחלקת התמיכה \ מחלקת abuse האם הם חוסמים לך דואר יוצא.ספקיות עושות את זה לא מעט פעמים בכוונה - חוסמים לקוחות שמכתובת ה IP שלהם התגלה שרת (וירוס ברוב המקרים) ששולח כמויות ספאם גדולות לעולם.הרבה פעמים מדובר בטעות בזיהוי - כתובת IP שהייתה שייכת לספאמר לפתע מתקבלת אצלך ואתה חסום למשלוח דואר ב SMTP לתקופה ארוכה.אם ה ipod שלך מצליח לשלוח מרשתות אחרות ורק ברשת שלך לא - סביר להניח שמדובר במקרה שכזה.
פורסם 2010 בינואר 3015 שנים מחבר טוב דיברתי איתם זה באמת היה בעיה מהספקית !!! תודה על העזרה . אפשר לנעול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.