פורסם 2010 בינואר 2915 שנים שלום לכולםיש לי שני מחשבים, האחד נייח שמחובר לאינטרנט באמצעות ראוטר באופו חוטי והשני נייד שמחובר דרך WIFI באמצעות אותו הראוטר, ב2 המחשבים מותקן ווינדוס 7, אני מבצע שיתוף בין תיקיות בשני המחשבים לצורך העברת מידע. העניין הבעייתי הוא שהמידע עובר מאוד מאוד לאט, בערך מגה לשנייה, כאשר לפי מה שאני יודע העברת מידע בין 2 מחשבים שיושבים על אותה הרשת אמור להיות ממש ממש מהיר.האם מישהו יודע למה זה ככה? ואיך ניתן לפתור את העניין???
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מגהבייט לשנייה בחיבור אלחוטי זה ממש לא לאט, במיוחד בחיבור 802.11g ובהתאם לרמת ההפרעות/עוצמת הקליטה.
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר יכול להיות שזה מהיר, אבל סתם לדוגמה אם יש לי במחשב הנייח שמחובר חוטי סרט מסוים ואני משתף אותו עם הנייד, אז הסרט רץ לי ממש לאט עם תקיעות כל הזמן... האם זה צריך לקרות? אין אפשרות שאני אראה סרטים לדוגמה שיש לי על הנייח בנייד שלי ללא כל בעייה?
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים בדקתי אצלי54Mb דלינק ישן 624 כאשר רק העברת קובץ פעילה ברשת וזה קבוע 2MB לשניה.המרחק לנתב כ 2 מטר. קליטה מצוינת.מ W7 ל XP .[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים לפי מה שהבנתי אתה צופה בקובץ שנמצא לא מקומית במחשב אלא דרך הרשת אז זה שווה משקל להזרמת וידיאו.כמו בכל הזרמה ברשת נותנים יותר buffer לפני שהקובץ מתחיל לנגן כדי לפצות על איבוד המידע או המהירות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.