פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2953343616&category=1469
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מה הקשר בכלל לסוכני ביטוח בן אדם תשיג חיים מה אתר מחפש שטויות בEBAY....זה סתם לשים כאילו חורים של כדורים אין שום קשר לביטוח או שום דבר מהחרטה שכתבת
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים LOL !!!הקשר הוא שזה יכול לעזור להבריח סוכני ביטוח, כי הם יבהלו להתעסק איתך ...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים LOL !!!הקשר הוא שזה יכול לעזור להבריח סוכני ביטוח, כי הם יבהלו להתעסק איתך ...המצאת את השטויות האלה לבד? או מישהו עזר לך?
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים ;D ענק!!!!!!!!! LOL!!!!!!!!!!!!המצאת את השטויות האלה לבד? או מישהו עזר לך?
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים אם יש חומים כאלה, לדלת זה יכול להיות מגניב.או הרגילים האפורים למארז גם נחמד.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים אני מעדיף את ה"חור"האמיתי ת'אמת... אני לא... אם אתה אוהב שיורים עליך אחי... אתה צריך טיפול...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מה הקשר בכלל לסוכני ביטוח בן אדם תשיג חיים מה אתר מחפש שטויות בEBAY....זה סתם לשים כאילו חורים של כדורים אין שום קשר לביטוח או שום דבר מהחרטה שכתבתתגיד, מה הבעיה שך' ??זו נקראת בדיחה, ב-ד-י-ח-ה !!לא נצליח אף פעם להשיג ממך תגובה חיובית ?ולראיה, אפשר לעיין ב 1000 ההודעות הקודמות שלך
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים ת'אמת... אני לא... אם אתה אוהב שיורים עליך אחי... אתה צריך טיפול...אם לא הבנתה שזה הומור אז לצארי אני נאלץ לבשר לך שאתה זה שצריך טיפול,בהצלחה.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים אם לא הבנתה שזה הומור אז לצארי אני נאלץ לבשר לך שאתה זה שצריך טיפול,בהצלחה.זה היה ציניות אם אתה לא מבין את זה... שתיהיה לי בריא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.