עבור לתוכן

[הצגת מפרט] מחשב מבוסס AMD ב-3100 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב במחיר 3100 בדיוק.

המפרט:

מארז Antec Gaming 200, שחור.

ספק כוח HEC 14CM FAN COUGAR-550 CM 550W.

לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H AM2 AMD (הוא תומך ב-AM3, בדקתי בחנות).

מעבד AMD Athlon II 620 Quad-Core AM3.

זיכרון Ceon 2GB DDR2 800Mhz (שתי יחידות, סה"כ 4GB).

כרטיס מסך MSI ATI Radeon 5750 1GB GDDR5.

צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS.

מה דעתכם?

הוא יריץ לי משחקים חדשים כמו Assisan's Creed 1/2, Call of duty 6 mw2, וכל שאר החדשים...?

הולך להתחבר מסך 19 אינץ' עווה, בהמשך מסך דק 22 אינץ'....

*** ערכתי את התוכן, כי שיניתי את המפרט והתקציב.

*** כבר הזמנתי את המחשב.

תודה לעוזרים! :D

פורסם

לדעתי המחשב טוב מאוד ביחס למחיר, לגבי המשחקים אני לא יודע.

לא היית אמור לשאול את זה לפני שקנית?

פורסם
  • מחבר

בנוגע למשחקים, אני מניח שהם כן ירוצו. בייחוד בגלל שאני מכיר את הדרישות מערכת.

אך בסה"כ אני תמיד רוצה לשמוע חוות דעת של עוד אנשים בנוגע למשחקים, אנשים מנוסים שאולי כבר נתקלו ברכיבים דומים לאלו ויוכלו להגיד לי איך הם יריצו לי את המשחקים.

תודה [=

פורסם

ספק לא משהו

לוח עלוב

כרטיס מסך ביזבוז

קנית בIVORY ?

פורסם

האם הוא יריץ תמשחקים זאת השאלה ? כן הוא יריץ כל משחק שקיים היום השאלה היא איך הוא יריץ אותם ? התשובה שלי היא שהוא יריץ אותם בין בינוני לגבוה אולי עם פילטרים X4 יהיה לך 30-40FPS בMW2 זה מה שאני חושב אבל קנית תמחשב אז תחבר למסך ותגיד לנו אתה עם הוא מריץ :silly:

פורסם
  • מחבר

ספק לא משהו

לוח עלוב

כרטיס מסך ביזבוז

קנית בIVORY ?

כן ב-Ivory..

עדיין יש אפשרות לשינוי,

כדאי להחליף לוח אם?

ומה הבעייה עם הספק?..

ולמה הכרטיס מבוזבז?..

פורסם

ביזיון של מפרט - עצור את ההזמנה ועכשיו! לא סתם המחיר נמוך והחנות היא IVORY :bash: כמה לא מפתיע :pissed:

* לוח אם מיושן שמוגבל מאוד מבחינת אופק שדרוג ותמיכה במעבדים בני ימינו.

* ספק גנרי עלוב שיהרוס לך את המערכת בהזדמנות הראשונה.

* כרטיס מסך שכלל לא משתלם למחירו - יש זולים וחזקים ממנו.

אז תתקשר עכשיו, תעצור את ההזמנה ואז תחזור לפוסט הראשון שלך ועדכן אותו ואת הכותרת לפי חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

כרגע אי אפשר לעצור, כי נכנס שבת.

אני אנצל את השבת לשינוי המפרט וביום ראשון אשנה את ההזמנה.

לוח אם - בהמון מקומות, אמרו לי שהוא פשוט עלוב. לכן אשנה אותו למשהו יותר טוב ומוכר; לדוגמא משהו של Gigabyte.

ספק כוח - אשנה למשהו יותר איכותי (וחזק?).

כרטיס מסך - אייבורי לא מוכרים יותר כרטיסי 4XXX, רק 5XXX... אני רציתי בהתחלה לקחת 4770 של 512MB. הציעו לי לקחת במקום זה את GeForce 250GTS 1GB, מה אתם אומרים עליו?

** ערכתי את הכותרת לפי החוקים (אם הבנתי אותם נכון), זה בסדר עכשיו?

פורסם

Spire היא חברה טובה היא לא ברמה של Corsair אבל עדיין חברה ברמה אחת מעל הגנריק , ככה שזה לא זבל , בקשר ללוח מה דפוק בו ? זה לוח זול תקציבי ולמשחקים יש PCIE , אני שונא את MSI זאת חברת קבר אבל הציפסט 6100/430 של NVIDIA זה אחלה ציפסט למי שלא מחפש עודף פיצרים באותה מידה אתה יכול לרשום ש G31-41 זה גם זבל לא ? , בקשר לכרטיס מסך אני לא תותח בדברים האלה אבל הוא נחשב חדש כנראה שיש אלטרנטיבה זולה יותר בכמעט אותם ביצועים , הרוב פה ממליצים על HD4850-70 ATI ו-או 9800GT NVIDIA

פורסם

כרגע אי אפשר לעצור, כי נכנס שבת.

אני אנצל את השבת לשינוי המפרט וביום ראשון אשנה את ההזמנה.

לוח אם - בהמון מקומות, אמרו לי שהוא פשוט עלוב. לכן אשנה אותו למשהו יותר טוב ומוכר; לדוגמא משהו של Gigabyte.

העניין זה לא החברה אלא הדגם - מבוסס על תושבת AM2 שלה אופק שדרוג אפסי ותומכת רק ב-HT 2.0 0לא מאוד קריטי לביצועים בינתיים). זה ביזיון כי בכמה עשרות ש"ח בלבד אפשר לקחת לוח AM2+ בסיס ועדיף.

ספק כוח - אשנה למשהו יותר איכותי (וחזק?).

רצוי בהחלט - כמינימום HEC/FSP ועדיף איזה ANTEC/SEASONIC בסיסיים אם יש לך תקציב. ספק הוא מרכיב חשוב מאוד בבריאות ארוכת-הטווח של המפרט והשקעה משתלמת לטווח ארוך.

כרטיס מסך - אייבורי לא מוכרים יותר כרטיסי 4XXX, רק 5XXX... אני רציתי בהתחלה לקחת 4770 של 512MB. הציעו לי לקחת במקום זה את GeForce 250GTS 1GB, מה אתם אומרים עליו?

אז למה אתה מתעקש על איבורי? אפילו המחיר שלהם (עבור רכיבים נורמליים) לא כזה אטרקטיבי... לא מבין את זה.

אין כל טעם ב-1G ל-GTS250 ולרוב הוא לא משתלם כלל למחירו. לגיימינג מזדמן על 19-22 אינטש אין כמעט בנמצא כרטיס משתלם ביותר מה-HD4770/HD4850. אם הם לא "מוכרים" אז תקנה במקום אחר (או את הכרטיס או את המפרט כולו). צריך לעלות בסביבות ה-500-550 ש"ח.

על הגדרות בינוניות ב-19' אתה גם יכול בהחלט להסתפק ב-HD4670/GT240/9600GT אם תרצה לחסוך.

** ערכתי את הכותרת לפי החוקים (אם הבנתי אותם נכון), זה בסדר עכשיו?

Spire היא חברה טובה היא לא ברמה של Corsair אבל עדיין חברה ברמה אחת מעל הגנריק , ככה שזה לא זבל ,

זו אמירה מאוד אופטימית וכפי שאמרתי - זה ממש לא המקום לחסוך.

בקשר ללוח מה דפוק בו ? זה לוח זול תקציבי ולמשחקים יש PCIE , אני שונא את MSI זאת חברת קבר אבל הציפסט 6100/430 של NVIDIA זה אחלה ציפסט למי שלא מחפש עודף פיצרים באותה מידה אתה יכול לרשום ש G31-41 זה גם זבל לא ?

אתה מפספס את הנקודה - אלה לוחות של "בוא נמכור ללקוחות פראיירים לפני שנזרוק לזבל" כי אלו לוחות עם תמיכה מוגבלת בטכנולוגיות עדכניות ובכמה שקלים בודדים ניתן לקבל לוחות עדיפים ועדכניים בהרבה. גם 775 בדרכה החוצה אבל אי אפשר למצוא לוח 1156 למשל במחיר אפילו קרוב ללוח G41 זול.

, בקשר לכרטיס מסך אני לא תותח בדברים האלה אבל הוא נחשב חדש כנראה שיש אלטרנטיבה זולה יותר בכמעט אותם ביצועים , הרוב פה ממליצים על HD4850-70 ATI ו-או 9800GT NVIDIA

פורסם

כל פעם אתם רושמים משהו אחר פעם אתם רושמים שאין הבדל בביצועים בין 2000 ל 5200 HT ואחרי זה אתם רושמים שיש , כל פעם אתם רושמים משהו אחר

פורסם
  • מחבר

ערכתי את המפרט, שיניתי את ההזמנה.

מה דעתכם?..

פורסם

*הלוח מצויין אבל יקר ללא צורך - אם כבר סכום כזה אז קח לוח תומך DDR3 כי זכרונות DDR2 נעלמים בהדרגה מהשוק.

אם לא, יש לוחות AM3 זולים בהרבה אז חבל.

* שוב - הכרטיס כלל לא משתלם למחירו וה-HD4770/HD4850 יתאימו בהרבה במחיר טוב יותר. אם הם "לא מוכרים יותר HD4XXX" קנה במקום אחר ותביא להם להרכבה. האמת היא שכיוון שיש לך כרטיס מסך מובנה על הלוח אתה יכול לקנות בלי כרטיס מסך ולהוסיף אותו בהמשך.

פורסם

DDR1 קיימים בשוק אז ה DDR2 יעלמו ? על מה אתה מדבר ?

פורסם

DDR1 קיימים בשוק אז ה DDR2 יעלמו ? על מה אתה מדבר ?

תנסה לברר כמה עולה לך לקנות 1GB של זכרון DDR היום - ותבין לבד מה יהיה בעוד שנה עם ה-DDR 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים