עבור לתוכן

יש אחריות בינלאומית על ניידי ASUS בארץ?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב נייד חדש בקרוב מרצות הברית ולמחשב יהיה אחריות בילואמית לשנתיים... רציתי לדעת אם זה תקף גם בארץ והאם יש למישהו ניסיון עם זה?

פורסם

זה ה-UL30 במקרה? ;D

אם כן, אחלה בחירה

בכל מקרה, אני דיברתי עם רונלייט (היבואנית והמשווקת הרשמית של לפטופי ASUS) לגבי בעיה קטנה שיש לי עם המחשב (שאותו רכשתי בארה"ב) והם הזמינו אותי לבוא אליהם לראשל"צ לסדר את זה (עוד לא יצא לי ללכת לשם). הם רק הבהירו שאם יהיה צורך בחלקי חילוף - הגעתם יכולה לקחת עד 3 חודשים בגלל שהמחשב לא משווק בארץ.

אז התשובה היא - מסתמן שכן.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה על התשובה. ולא אני הזמנתי הזמנה מוקדמת את המחשב G73JH-A1 שצריך להגיע אליי מתי שייצא...

פורסם

זה ה-UL30 במקרה? ;D

אם כן, אחלה בחירה

בכל מקרה, אני דיברתי עם רונלייט (היבואנית והמשווקת הרשמית של לפטופי ASUS) לגבי בעיה קטנה שיש לי עם המחשב (שאותו רכשתי בארה"ב) והם הזמינו אותי לבוא אליהם לראשל"צ לסדר את זה (עוד לא יצא לי ללכת לשם). הם רק הבהירו שאם יהיה צורך בחלקי חילוף - הגעתם יכולה לקחת עד 3 חודשים בגלל שהמחשב לא משווק בארץ.

אז התשובה היא - מסתמן שכן.

אני מת ליום שיגיע ומשהו ברונלייט פשוט יגיד דיי ואז נראה מה יקרה אם האחריות שלך..

זה לא שלאסוסים יש אחריות בין לאומית שתקפה בישראל, פשוט היבואן עושה לכם טובה מול החברת אם

(ואני מוכן לחתום שזה יהיה בתשלום נוסף כמובן)

לאסוס אין מעבדה כמו לדל, לנובו או HP בארץ שמתקנת את המחשבים שלה עבור הלקוחות.. ואני צופה שיגיע יום שאתה תאכל את הכובע

לא הגיוני שחברה תירה לעצמה ברגל, גם תיבא מחשבים וגם תתן שירות על מחשבים שלא נקנו דרכה.. כשהיא לא החברה האם

לדל ישראל לעומתה אין בעיה לתת שירות למחשבים שנקנו בארה"ב כי דל היא נותנת השירות והיא לא מפסידה על עצמה..

פורסם

אני מת ליום שיגיע

בדיוק כמו שחשבתי, יש לך אובססיה מטורפת נגד המחשב הזה, משום מה. לא יודע מדוע אתה מאחל דברים רעים לאנשים שלא עשו לך דבר, אבל כדאי שתלך לטיפול.

זה לא שלאסוסים יש אחריות בין לאומית שתקפה בישראל, פשוט היבואן עושה לכם טובה מול החברת אם

(ואני מוכן לחתום שזה יהיה בתשלום נוסף כמובן)

זה דווקא כן. לאסוס יש אחריות בינ"ל.

הנה:

http://www.amazon.com/UL30A-A2-Light-13-3-Inch-Silver-Laptop/dp/B002P3KMNU

. ASUS notebooks come with ASUS’ 360 service program that includes a 2 year global warranty, one month zero bright dot guaranty, free two-way shipping and twenty-four hour tech support seven days a week. Plus it comes with a FREE One Year Accidental Damage Warranty protecting your notebook from drops, fire, spills and surges.

והנה באתר הרשמי שלהם:

http://support.asus.com/service/service.aspx?SLanguage=en-us

ASUS will bear the cost for labor and parts if the Notebook/ Eee PC is qualified for global warranty service, and the unit shows defects in materials or workmanship under normal usage (excludes handling errors) within the warranty period. However, please notice that not all Notebook/ Eee PC models are applicable in every country or with sufficient components (ie. foreign language keyboard) to serve the returned Notebook/ Eee PC every time.

3 Upon receiving your Notebook / Eee PC request by ASUS GSM, we will process it in the most rapid manner. However, the time taken will vary depending on the availability of component material stocked at that particular service site.

אם זה לא היה ברור מספיק אז הנה רונלייט מופיעה ברשימה של ספקיות שירות:

http://support.asus.com/service/service.aspx?SLanguage=en-us

אם זה עדיין לא ברור לך בוא ו-"אאיית" לך את זה:

רונלייט היא לא סתם יבואנית אלא היא בחרה לשמש כספקית השירות של אסוס. איני מכיר את ההסכם שנחתם בין שתי החברות, אבל יש להניח שאסוס ממנת את כל התיקונים שרונלייט מבצעת, ובכך - מהווה רונלייט שלוחה של החברה. נתקלתי בתופעה דומה כאשר התקלקלה מצלמת ה-NIKON שלי. ל-NIKON אין נציגות רשמית בארץ, אך יש מעבדה/חנות שמשמשת כשלוחה שלהם דה-פקטו - והיא זו שאחראית לכלל התיקונים ומימושי האחריות של NIKON. לכן כאשר התקלקלה המצלמה, ניגשתי אליהם, והם תיקנו אותה תוך מספר ימים, ללא תשלום. ההנחה שלי היא ששעות העבודה והחלקים שהושקעו במימון התיקון סופקו ע"י חברת NIKON העולמית.

זו הסיבה שרונלייט הזמינו אותי לתקן את המחשב אצלהם (כאשר הדגשתי שהוא נרכש בחו"ל) וזו הסיבה שהזהירו אותי שהחלקים עלולים להתעכב עד שלושה חודשים (אם היה מעורב כסף בסיפור מן הסתם היה אפשר לקבל חלקים תוך שבוע). בשבוע הבא יהיה לי זמן להגיע לראשל"צ, אלך לשם ואווכח בעצמי בעובדות, ואז כל הנביחות שלך לא יהיו שוות דבר.

פורסם

בדיוק, מכיוון שניתנה לרונלייט הזכות להיות היבואן הבלעדי של Asus בארץ הוא נדרש גם לכמה סעיפי חובה, כמו לתת שירות ולהיות הנציג הרשמי של Asus בארץ.

פורסם

לתת שירות כן, אבל לא במסגרת אחריות.. אני מניח שלא יקח הרבה זמן ואתם תשלנו דיי יקר על כל תיקון

ובקשר למה שאמרת על ה"שנאה" שלי לאסוס:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448893.0

אין לי משהו אישי נגדם, אין חברה שמשלמת לי ליחצן אותם (לצערי), אבל אם זאת השירות שלהם עוד לא הוכיח את עצמו

ואותי תמיד למדו לא לסמוך על מזל, זה שפקיד מסויים בחברה אמר שתקבל אחריות לא אומר שלא תשלם על עבודה או חלק מהחלקים.

האחריות אולי כוללת אך ורק חומרה ולא כוללת שעות מעבדה (שבמקרה הזה יעלו לך כפול להנחתי..)

איך שלא תסתכל על זה, חברה בד"כ לא יוצאת פראיירית - זו נקודת ההנחה שלי

פורסם

לי אין ניסיון עם רונלייט אבל קניתי גם את המחשב הנ"ל ולפני שקניתי שלחתי אליהם מייל. והוא:

nfo:ברצוני לדעת אם כאשר אני קונה מחשב מאמזון בארה"ב מהדגם ASUS UL30A-A2/ ASUS UL30A-X5 כאשר רשום שיש אחריות בינלאומית של שנתיים, האם האחריות תכובד בארץ על ידכם? והאם היא כוללת עבודה וחלקים?

תגובתם:

האחריות תכובד גם בישראל,גם לעבודה וגם לחלקים, על שבר/מסך שבור/ נזק לקוח אין אחריות.

זמן טיפול למחשב מחו"ל הוא באיזור ה3 חודשים (תלוי בחלקי החילוף הקיימים במלאי).

בברכה

רונלייט

לא נראה לי שאם אני אגיע אליהם הם לא יטפלו בי, בייחוד שזה משהו מתועד שהם התייחבו אליו.

פורסם

^^^^

Access Denied - הנה סולם #

רד מהעץ שטיפסת עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים