עבור לתוכן

[עזרה] איך אני מעדכן ביוס? וגם צריך דעה נוספת לעניין

Featured Replies

פורסם

אז ככה, לאחר שהתקנתי WINDOWS 7 על המחשב הפסקתי לשמוע מהרמקולים האחוריים שלי במערכת ה5.1 שלי מה שגרם לי לחפור קצת את גוגל ולמצוא פיתרון.

אחרי כמה שעות טובות הגעתי לאתר הזה:

http://aboutnewtech.com/windows-7-beta-1-audio-driver-problems-bios-update-soundmax-audio-driver-update-fix/software-microsoft-internet/windows-7

שבעיקרון מה שאני אמור לעשות כדי לתקן את הבעיה היא לעדכן את הביוס ולהתקין את הדרייבר שמצוין שם ללוח אם שלי; דרייבר כלשהו של SOUNDMAX

אז..

איך אני מעדכן את הביוס?

תודה מראש, אריאל

פורסם

כעיקרון, ישנן כמה דרכים, המומלצת ביותר היא להוריד את הביוס העדכני מאתר התמיכה של ASUS (בנחה ומדובר על אותו לוח שמוזכר בלינק) , להעבירו לדיסק און קיי ולבצע בוט מ USB תוך שהדיסק און קיי מחובר מאחור.

אם אתה מחפש את הדרך הקלה יותר , ישנה תוכנה המאפשרת עדכון BIOS מתוך מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

איזה מבין הדרכים האלה בטוחה יותר? או שאין כל הבדל?

פורסם

לדעתי , העידכון דרך דיסק או קיי הוא בטוח יותר , מכיוון שהוא מתבצע לפני עליית מע' ההפעלה ולא יהיה מה שיפריע בעת ביצוע העידכון.

רק לפני הכל, תבדוק כמה וכמה פעמים שהקובץ מתאים ללוח האם שלך ותקווה שלא תהיה הפסקת חשמל באמצע.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אפשר בבקשה לינק ? חיפשתי באתר של ASUS אבל הכל שם כל כך מסורבל ולא הצלחתי למצוא.

הלוח אם שלי הוא ASUS P5B

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי, להתקין רגיל או שיש דרך מסוימת לעשות את זה?

עריכה: הורדתי עכשיו וזה קובץ עם סיומת ROM

איך אני מתקין את זה?

פורסם

בעיקרון, אתה צריך לשים את הקובץ ב DOK ולבצע בוט ממנו , לעקוב אחרי כל השלבים בזהירות והביוס יתעדכן.

(בעזרת כלי ה EZ - Flash המובנה)

אם אני לא טועה, בשלב ה BOOT אתה לוחץ ALT+F12 ומנתב לקובץ ה BIOS שנמצא על ה DOK.

סיכויי ההצלחה כאן הם הגבוהים ביותר, יותר מכל כלי אחר.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון, אתה צריך לשים את הקובץ ב DOK ולבצע בוט ממנו , לעקוב אחרי כל השלבים בזהירות והביוס יתעדכן.

(בעזרת כלי ה EZ - Flash המובנה)

אם אני לא טועה, בשלב ה BOOT אתה לוחץ ALT+F12 ומנתב לקובץ ה BIOS שנמצא על ה DOK.

סיכויי ההצלחה כאן הם הגבוהים ביותר, יותר מכל כלי אחר.

אוקיי, הבנתי מה עליי לעשות רק לא מובן לי למה מתקשר המשפט: "(בעזרת כלי ה EZ - Flash המובנה)"?

אני צריך לשנות משהו בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות בוט מה DOK ?

פורסם

EZ-Flash הוא כלי המובנה בלוח האם שמסייע לך לצרוב לו ביוס.

אתה מגיע ל EZ-FLASH באמצעות לחיצה על ATL+F12 בשלב העלאת ה Boot, או דרך תפרית ה Bios תחת Tools.

מדריך וידאו שיעזור לך

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה ענית לי על כל השאלות

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs::yelclap: :yelclap: :yelclap::hi: :hi: :hi:

פורסם

yanivnn, זה נחמד שאתה מעוניין להביע את תודתך על דיון שעזר לך.

אבל במקרה הזה היה עדיף אם היית נמנע מכך ולא מקפיץ דיון מלפני שנה וחצי.

אודה לך אם בעתיד לא תקפיץ דיונים ישנים (בני מספר חודשים ויותר) אלא אם כן יש לך איזה מידע חשוב להוסיף בנושא.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים