פורסם 2010 בינואר 2715 שנים ב2007 הם עשו את זה עם האייפון ושינו את עולם הסלולר לחלוטין השאלה היא עד כמה מהפכני יכול להיות אייפון מוגדל? כנראה שנצטרך לחכות ולראות... עדכונים שוטפים: http://www.engadget.com/2010/01/27/live-from-the-apple-tablet-latest-creation-event/[br]פורסם בתאריך: 27.01.2010 בשעה 20:05:15 הוכרז הiPADהתשובה של אפל למחשבי הנטבוק
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים מחבר השאלה היא אם אייפון גדול זה תחליף טוב לנטבוק למטרות אינטרנט, מיילים ומולטימדיה?
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים מוזר, בדר"כ המוצרים של אפל נראים טוב ומגניבהמוצר הזה... ובכן... פשוט...מכוער
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים לגבי העיצוב, המסגרת הרבה יותר מידי עבה. מה שאותי מסקרן זה אם אפשר לכתוב רק ע"י הבהונות כמו באייפון.-ולדעתי איפון כמו שהוא, הוא תחליף מצויין לנטבוק. יש לי לפטופ ומאז שיש לי גם 3gs בקושי הוצאתי את הלפטופ מהבית.הבעיה היחידה באיפון היא הקלדה מהירה וממושכת - בעיה שנובעת בעיקר בגלל גודל וחוסר מקדלת פיזית.הiPad לדעתי לא יהיה מספיק נוח גם הוא להקלדות.*ד"א, על פי מה שכתוב ורואים בתמונות אין תמיכה בפלאש...
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים אני מעדיף את ה-Courier של Microsoft לכשיצא:http://www.youtube.com/watch?v=1aGdG9JFyv4&feature=relatedהוא נראה הרבה יותר נוח לשימוש ולא מגושם.
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים מחבר מימדים נחמדים ובחירת פאנל מוצלחת" .5 inches thin, 1.5 pounds -- 9.7 inch IPS display
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים אם הוא גדול מידי בשביל זה, זה יהיה כל כך לא נוח להשתמש בו! אלה אם כן אפל פיתחה טכנ' שמאפשרת למכשיר לרחף באוויר.-1gz? זה היום הסטנדרט בhigh end smartphones... המכשיר הזה הוא באמת לא יותר מאיפון מגודלאני מקווה שהשבב פרי יצירתם יותר חזק מהנורמל היום.
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים לגבי העיצוב, המסגרת הרבה יותר מידי עבה. מה שאותי מסקרן זה אם אפשר לכתוב רק ע"י הבהונות כמו באייפון.-ולדעתי איפון כמו שהוא, הוא תחליף מצויין לנטבוק. יש לי לפטופ ומאז שיש לי גם 3gs בקושי הוצאתי את הלפטופ מהבית.הבעיה היחידה באיפון היא הקלדה מהירה וממושכת - בעיה שנובעת בעיקר בגלל גודל וחוסר מקדלת פיזית.הiPad לדעתי לא יהיה מספיק נוח גם הוא להקלדות.*ד"א, על פי מה שכתוב ורואים בתמונות אין תמיכה בפלאש...וגם אין לו תמיכה בפלאשבגלל זה אני רוצה לקנות N900, אני רק מחכה שירד המחיר המטורף
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים מחבר בסופו של דבר צריך לנסות כדי לדעת אם זה נוח לפחות צפויה לו תמיכה בעברית בקשר לשבב, אף אחד לא יודע מה זה a4 של אפל (כנראה של p.a semi) 1ghz לא אומר הרבה, אבל כנראה שהוא מספיק למכשיר הזה.
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים במחיר מסויים זה יכול להיות להיט. אבל אפל ומחירים... זה ממש לא הולך ביחד.אני משער שהוא יעלה משהו כמו 900-1000$
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים 1GHZ זה הסנאפדרגון לא? או שזה לא מעבד ARM?וואי איך בא לי טלפון\טבלט שמבוסס טגרה 2...
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים מחבר במחיר מסויים זה יכול להיות להיט. אבל אפל ומחירים... זה ממש לא הולך ביחד.אני משער שהוא יעלה משהו כמו 900-1000$900-1000 דולר זה מחיר של מקבוקנשמע לי יקר מדי אבל הכל יכול להיות אצל אפל1GHZ זה הסנאפדרגון לא? או שזה לא מעבד ARM?וואי איך בא לי טלפון\טבלט שמבוסס טגרה 2...זה מבוסס שבב של אפל (של חברת הבת שלהם), הם גם מעולם לא ייצרו מעבג armאז זה לא סנפדרגון, יכול להיות שזה דומה בביצועיםמעניין איזה מאיץ יש לו, דווקא יש מצב חזק לטגרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.