עבור לתוכן

חיבור שני כרטיסי מסך למחשב, האם יש בעיות תאימות בין חברות שונות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כיום יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800GT שאליו מחוברים מסך מחשב וטלויזיה. הטלויזיה היא המשך המסך מימין וכשאני רוצה לראות סרט אני גורר את חלון ה-VLC לטלויזיה ופותח מסך מלא.

אני מעוניין לעבור למערך של שני מסכים שיהיו המשכים אחד של השני אבל עדיין לשמור על האפשרות של צפיה בסרטים בטלויזיה. התכנון שלי היה לחבר את שני המסכים ל-8800GT שיהיו המשכים אחד של השני ולרכוש כרטיס מסך נוסף שיהיה למטרת הטלויזיה, ששוב המטרה היחידה שלה היא לראות סרטים מהמחשב.

ראיתי את רשימת המסכים המומלצים בהודעה הדביקה ורציתי לשאול מה בעצם יתאים לתצורה שלי.

1. האם הכרטיסים שמיועדים לקולנוע ביתי דוגמת HD4550 או G210 יכולים להריץ סרטי 1080p?

2. האם מומלץ לי לרכוש את ה-Nvidia בגלל שכבר יש לי אחד או שאין בעיית תאימות ואני יכול ללכת על איזה שבא לי גם אם הם חברות שונות?

3. מה הן האפשרויות שלי לחיבור הטלויזיה? האם אוכל לעשות אותו שכפול של אחד המסכים ופשוט אדליק אותה ואכבה את המסך כשארצה לצפות בסרט? או שמא אצטרך לעשות אותה המשך שלישי למסכים שכן הטלויזיה והמסך בעלי רזולוציה שונה?

4. עד עכשיו לא ייחסתי חשיבות לכך שיש לי שני חיבורים בכרטיס המסך הנוכחי (8800), והשאלה היא האם בעצם יש? אחד מסומן בתכלת והשני בלבן האם זה מצביע על משהו?

5. האם אצטרך לשדרג משהו במחשב שלי כדי להריץ את הנ"ל?

המפרט של המחשב שלי:

לוח אם Asus P5KE/WIFI-AP קישור למפרט שלו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=dFAMIWrZWGgB1GuJ&templete=2

מעבד Q9300

כרטיס מסך נוכחי Nvidia 8800GT שמותקן עליו Accelero S1 + מודול טורבו כך שהוא קצת מקשה על הוספת כרטיסים במארז.

שני מסכי Dell 2007FP

ספק כוח 500W שהגיע עם המארז Antec Sonata Designer 500

תודה רבה,

אורן.

עריכה:

~~~~~

שכחתי לציין שהכל זה חיבורי DVI. הטלויזיה מחוברת עם כבל DVI-to-HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים