עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש למחשב - איזה מהם ישפיע?

Featured Replies

פורסם

אני משדרג השבוע כרטיס מסך חדש למחשב, שיתחבר למסך LCD 22"WIDE ומסך טלוויזיה HD Ready 32" (רזולוציות 1680X1050 ורזולוציית HD) למסך מחשב אני מחבר בDVI ולטלוויזיה בHDMI

רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל חזק מספיק בשביל שיהיה שיפור בזכות הכרטיס מסך... מעריך כל תגובה!

המחשב הוא :

HP Compaq dx7400 Microtower

Intel pentium Dual Cpu e2160 @ 1.80GHz

1.79GHz, 2.00gb of RAM

הכרטיסים:

Gainward Bliss 250GTS 1GB DDR3 Green Edition

Gainward Bliss 9800GT 1GB DDR3 Green Edition

Sapphire ATI Radeon HD4850 Battlestation 1Gb GDDR3 (העדפה לאחד מהם??)

צריך תשובה דחופה תודה מראש!!! ;)

פורסם

לעניות דעתי ה 4850 לוקח את כולם..

פורסם

אבל המעבד במהירות הרגילה ימנע מכרטיס מסך חדש לעבוד במלוא המהירות.

אני לא יודע אם הלוח שלך תומך באוברקלוק, אבל אם כן - כדאי לך לנסות להמהיר את המעבד לתדר של 2.4 לפחות.

בנוסף לזה, סביר להניח שהספק שבמחשב הזה לא חזק מספיק בשביל לעבוד עם הכרטיסים האלה.

זה מחשב קצת בעייתי לשדרוג בגלל שהוא מותג.

פורסם
  • מחבר

דווקא אהבתי במיוחד את ה250GTS

בדקתי עם החברה כבר ואמרו לי שהוא תואם שדרוג לכל אחד מאלה, גם מבחינת חיבורים גם מבחינת ביצוע...

אני מפחד שהמעבד יאט את הביצועים משמעותית למרות הכרטיס החדש... מה שכן בעייתי לי לשדרג גם את המעבד עכשיו...

שיפור בביצועים יהיה בכל מקרה לא? בהנחה שהספק יעבוד עם הכרטיס... מקסימום אני ישדרג את המעבד בהמשך... אבל גם זה יהיה לאחד גג בסביבות ה300-400... מה אתם אומרים? שווה בינתיים לשדרג את הכרטיס?

תודה על התגובות :)

פורסם

תבדוק איזה ספק יש במחשב כרגע.

אין ספק שהשדרוג ישפר את הביצועים במשחקים.

פורסם
  • מחבר

טוב... אני כמעט סגור על ה250GTS מקסימום בשלב מאוחר יותר אני ישדרג מעבד עם מערכת קירור ונעשה לו OC...

אפשר לקבל המלצה על איזה מעבד בתקציב של עד 250-300 גג שיתאים טוב לכרטיס מסך 250GTS?

נ.ב. כדאי לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך? אותו דבר לגבי המעבד.. מערכת קירור... שלא יהיו בעיות עם לעשות OC ובכמה כדאי?

פורסם

המעבד הזה יהיה מעולה בשבילך:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7249

אם לוח האם שלך תומך באוברקלוק תוכל גם להמהיר אותו עוד יותר ולקבל ביצועים מספקים בהחלט.

לגבי הקרור לכץ מסך - אין צורך, קרור למעבד - הייתי אומר שיש צורך לעלות מדרגה מקרור הסטוק שבא עם המעבד רק אם אתה מתכנן OC רציני למדי (מעל 3-3.3GHZ) וכמובן אם חשוב לך השקט.

פורסם
  • מחבר

לוח אם HP MSI 0AB8 2048MB DDR2-SDRAM

לא יודע אם הוא תומך כאמור זה מחשב מותג אז קצת בעייתי...

בכל מקרה אני ישדרג כרטיס מסך, מעבד עם גוף קירור, נעשה OC להם ונראה מה יהיה השיפור... מקווה שהלוח אם יתמוך...

מישהו יודע להגיד אם כן?

פורסם

כל עוד הלוח כולל סלוט PCI-E פנוי אין שום סיבהשלא יתמוך...

בכל מקרה, תקנה GTS250 512 מגה ולא 1 גיגה.

אתה יכול גם לחשוב לכיוון HD4770 שמציג ביצועים קרובים מאוד ל HD4850 / GTS250 ועושה את זה עם צריכת חשמל נמוכה משמעותית (לא רחוק מחצי )

העסק ידרוש ספק זול יותר איתו...

פורסם
  • מחבר

2 slot PCI-e

1 slot PCI-e x16

ונראה לי אני ייקח את ה1 ג'יגה דווקא שיהיה כבר כשאני ישפר את המעבד והשאר...

פורסם

1GB זה בזבוז כסף

אתה בחיים לא תנצל 1GB עם 250GTS

512 זאת הבחירה החכמה

בכל מקרה הייתי ממליץ יותר על הHD4770, הוא חלש אולי ב5% אבל צורך הרבה פחות חשמל והוא אוברקלוקר מעולה כך שעם OC נחמד אתה תעבור את ה250GTS בלי בעיה בכלל

פורסם

תיראה אני לא יודע איזה ספק יש לך אבל עם 2 החמודים האלו אפילו ספק ג'נרי של 500W יספיק, אינה הם קבל:

מעבד E7500 נחשב כאחד הOCרים הטובים שיש למעבדים רגילים, וגם אפילו עם אין אפשרות OC ללוח יש למעבד 2.93GHZ שזה אמור להספיק לכל הכרטיסים שבחרת :xyxthumbs:http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/14901/cat/24

כרטיס מסך GT240 כרטיס מסך דיי טוב מריץ הכל על בינוני גבוה וכרטיס פשוט מצויין שלא צורך הרבה חשמל :xyxthumbs:http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים