עבור לתוכן

עזרה בכמה חלקים נוספים למפרט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע מרכיב לאט לאט מפרט חדש. הסיבה שאין לי תקציב בכותרת הוא שאין לי בדיוק הגבלה אליו, המטרה שלי היא לקבל עצה לחלקים הטובים ביותר שחסרים לי לחלקים שקיימים אצלי כרגע, ללא OVERKILL.

אז מה יש לי:

E8400

GeForce 260GTX (הליבה החדשה)

Corsair HX520

מארז NZXT APOLLO

אז מה חסר לי:

- דיסקים קשיח ( למרות שהגעתי למסקנה אחרי קריאה בפורום HD, שאני הולך לקנות את הHD502HJ ולשים שניים כאלה במערך RAID 0)

- לוח אם: מחפש באמת עצה רצינית פה, הרבה המלצות הלכו לעבר הeVGA 780i, אבל זה אומר הזמנה מחול, אז אני ישמח למשהו מקומי יותר :)

- זכרונות: בהתאם כמובן ללוח אם, עדיף DDR2 מעל 1000 בשביל OC, הDDR3 נראה לי כרגע עדין כבזבוז כסף. 4 גיגה לפחות כמובן.

- כרטיס קול: יהיה נחמד לקבל המלצה, מתכוון לחבר מערכת 5.1, ואני לא אוהד גדול של כרטיסי קול ONBOARD.

- קירור למעבד. כרגע יש לי AC Freezer 7 Pro מהמעבד הקודם, אבל אני מעוניין להחליף אותו בשביל קירור טוב יותר.

שימושים:

- בעיקר משחקים, מוסיקה וסרטים, אולי טיפה עריכת וידאו. הולך להריץ עליו Windows 7 x64.

- מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1680x1050.

- הולך לבצע OC למעבד, כנראה עד אזור ה4 גיגה, מעל אין באמת שיפור משמעותי בביצועים. אז אני מחפש לוח אם וזכרונות שיתנו לי את התמיכה לכך.

הערות נוספות:

- אין באמת עדיפות להשתדרגות, כי שדרוג מעבד מעבר למה שיש לי יקרה רק לSOCKET אחר כמו I7, אבל אני כן מעדיף תמיכה בטכנולוגיות חדשות.

- לא הולך לשלב SLI, ולכן גם אין חובה לתמיכה של הלוח בעניין.

- לא יודע אם זה משנה, אבל המחשב יתחבר לNAS וXtreamer שישדרו לטלויזיה. כל החומר הרציני של הסרטים התמונות והמוזיקה ישב על הNAS.

אני יודע שאני די ספציפי ולכן מתוך התלבטויות באתי לבקש עזרה, אז תודה מראש לכל העוזרים :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים