עבור לתוכן

מדוע בעצם רק בשנים האחרונות רואים מצלמות DSLR עם LIVE VIEW?

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי לדעת למה רואים את הטכנולוגיה הזו רק עכשיו?

מה הפריע למתכננים להרים את המראה באופן קבוע במצב LIVE VIEW ןלעהעביר את המידע ישירות לחיישן?

תודה .

פורסם

מה זאת השאלה הטיפשית הזאת? מה בדיוק אתה מצפה שיענו לך?

פורסם

כי זה הכל בזכות הרפורמה החדשה של אובמה, הוא הכניס את עולם הLV

פורסם

היצרנים הראשונים של מצלמות ה-DSLR, קאנון וניקון (וגם פוג'י וקודאק שהשתמשו למעשה בגופים של הנ"ל), הם חברות גדולות ושמרניות. ככל הנראה הן לא הרגישו ביקוש לתכונה כזאת במצלמה מצד קהל הלקוחות הפוטנציאלי (שהיו מקצוענים וחובבנים-רציניים שעברו ממצלמות SLR פילם ולא שידרגו מקומפקטיות דיגיטליות). תצוגה חיה הופיעה לראשונה דווקא במצלמות שכיוונו ללקוחות הפחות "כבדים" או במצלמות של יצרנים קטנים יותר שניסו לנגוס נתחים מהשוק על ידי הצגת תכונות מתקדמות שלא היו אצל קאנוניקון.

בנוסף LV כאשר המראה מורמת מונע מהמצלמה להשתמש בפוקוס האוטומטי מבוסס הפאזות שלה והיישום המוקדם של LV ומסכי ה-LCD הישנים גם הפכו פוקוס ידני ללא פרקטי. מנגנון הפוקוס מבוסס ניגודיות שאפשרי במצב LV כזה היה מאוד איטי עד לאחרונה ולא מתאים ללקוחות של ה-DSLR.

בעיות טכניות נוספות - החיישן הישנים מאוד התחממו בזמן שהופעלו רצוף וצרכו חשמל רב (מוצר יקר מציאות במכשיר אלקטרוני נייד שבו כל מיליואט נספר). גם החזקת המראה מורמת דורש זרם חשמלי מופעל ברוב המצלמות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי במקרה, כי נושא שוב עניין אותי בעקבות איזה כתבה, ונזכרתי שכתבתי כאן שאלה , אני רוצה להבין למה נותנים לילד לנהל פורום כזה מקצועי?

שאני שואל שאלה תאמין לי שאני יודע למה אני שואל אותה.

תשובה כמו שעניתי לי היא מחדל ולא מקצועית !! ואם הייתי רואה את התשובה הזו אז הייתי פונה לאחראי האתר בדרישה לבעוט אותך מניהול הפורום.

תודה ל fungiman על התשובה הסופר מיקצועית שציפיתי לקבל.

[br]פורסם בתאריך: 8.03.2010 בשעה 16:27:30

בכלל אתה יודע מה זה מצלמה ?

פורסם

עמרי עמוס הוא הבעלים של הדומיין הזה, אני חושש. הוא ד"א כן מבין בצילום, כנראה שהשאלה שלך נראתה כלא רצינית.

בנוסף, מאחר שלא מדובר בפורום בו אתה משלם כסף בשביל לקבל תשובות, אתה צריך להסתפק במה שהחברים האחרים מוכנים ויכולים לענות לך (וגם זאת כמובן ללא שום התחייבות לאמינות ואיכות תוכן התשובות הנ"ל - ראה את ה-disclaimer בחתימה של עמרי).

פורסם
  • מחבר

מצחיק שמנהל הפורום לא מבין בנושא ה DSLR , ורואה את השאלה שלי כמגוחכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים