עבור לתוכן

בעיה בשילוב סאונד דרך 5850 (HDMI) ורמקולים

Featured Replies

פורסם

יש לי 5850 Sapphire, על לוח MSI PRO E

בוינדוס הכרטיס מסך מזוהה כיכול להוציא אודיו, ואני יכול להוציא דרכו (HDMI) סאונד לטלויזיה.

אבל אני לא יכול לגרום לכ. קול onboard ולכ. מסך להוציא את אותו אודיו.

(מופיעים לי כ2 מכשירים שונים - והמכשיר שאני בוחר כDEFAULT מוציא את הסאונד)

מישהו יודע איך גורמים להם להוציא אותו דבר בו זמנית ?

לא מצאתי כלום במדריכים...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2010 בשעה 17:00:34

מישהו ? - הקפצה...
פורסם

גם אצלי אותה בעיה!

פורסם

נראה לי שזה לא אפשרי פשוט.

פורסם

גם לי לא מוכרת שיטה להוציא את אותו ה-output מ-2 כרטיסי קול שונים במקביל, לפחות לא פתרון גלובלי.

אולי אפשר לארגן פיצול output של כרטיס אחד בעזרת מפצל מתאים.

פורסם

ישנו בכלל מפצל לאות דיגיטאלי? שלא לדבר על מפצל HDMI(מה שאני דיי בטוח שלא קיים)

האופציה היחידה זה באמת למצוא מפצל SPDIF(אני מאמין שאופטי אין אז תחפש COAX)

גם אני לא מכיר שום שיטה לגרום ל2 כרטיסי קול להוציא את אותו הOUTPUT..

פורסם
  • מחבר

נהדר, תודה !

הצלחתי !

עזרתם מאוד :)

בזכותכם הבנתי שהבעיה לא נטועה בכרטיס מסך, אלא בכלל באפשרות לקנפג 2 audio devices....

(קודם זה נראה לי טריוויאלי, שכ. קול ידעו לעבוד ביחד..)

בכל מקרה חיפוש קטן בגוגל (הפעם לגבי כ. קול ולא ספציפית הכ. מסך) העלה הרבה אנשים עם בעיה דומה, וגם פיתרון:

תוכנה קטנה בשם AUDIO REPEATER, שמשכפלת דיגיטלית עד 7.1 ערוצים מDEVICE לDEVICE ומאפשרת גם לבחור איזה מהערוצים אתה רוצה להעביר.

בקיצור, בדיוק מה שרציתי.

על WIN 7 x64 זה עובד. גליצ' קטן זה שאין שמות לDEVICES בWAVE IN. אז תעברו עליהם אחד אחד עד שתמצאו את זה שעובד.

מי שרוצה להוריד - זה חלק מתוכנה אחרת - ניתן להשיג בעמוד הזה:

http://software.muzychenko.net/eng/vac.html#repeater_ks

(התוכנה הגדולה יותר מגדירה audio device וירטואלי, ומשכפלת ממנו את הסאונד לכל היציאות כדי למנוע דיליי בין היציאות. אני הסתדרתי רק עם השכפול, כי אני משכפל רק פעם אחת.

למי שלא מצליח להיפטר מהדיליי - מוזמן להשתמש בתוכנה ההיא)

תוספות לאחר ניסויים:

---------------------

יש דיליי (כמובן). כדי להקטין אותו, צריך להקטין את הBUFFER ל 5ms. (זה המינימום)

העברתי גם את ה PRIORITY ל real time, אבל לא חשתי הבדל (המעבד רחוק מניצול מלא)

עכשיו הצליל סביר והדיליי לא מורגש.

נותר לכתוב קובץ bat כדי שיריץ את התוכנית, כי הפרמטרים אינם נשמרים...[br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 09:23:45

איך להריץ:

-----------

אתר בגרמנית תרם את הידע לswitchים הנחוצים:

Audio Repeater accepts several command-line switches, allowing to pre-configure it:

/Input:<str>

/Output:<str>

/SamplingRate:<num>

/BitsPerSample:<num>

/Channels:<num>

/ChanCfg:<str>

/BufferMs:<num>

/Buffers:<num>

/Priority:<str>

/AutoStart

Switch names are case-insensitive. <Num> means a number, <str> means a string. Specify switch values as you see these parameters in Audio Repeater window.

If a string contains spaces or other special characters, enclose it in double quotes. If a string contains national characters that don't exist in a console code page, create a command (batch) file, placing a command line into it, and insert CHCP command before the command line. See Windows Help and Support for CHCP command description.

The custom channel configuration switch has the following format:

/ChanCfg:custom=<num>

where <num> is a hexadecimal channel mask as defined for the KSAUDIO_CHANNEL_CONFIG.

You can create a shortcut for Audio Repeater or invoke it from a batch (command) file to achieve better automation. In a batch file, use Start command (type "start /?" in the Windows Command Prompt window for explanation) to start several instances simultaneously.

למי שמעוניין בסוויטצ'ים ל 5850 כמוני:

audiorepeater_ks.exe /Input:"Unknown" /Output:"ATI HD Audio rear output" /SamplingRate:48000 /Channels:2 /ChanCfg:"Stereo" /BufferMs:5 /Buffers:12 /Priority:Realtime /AutoStart

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים