פורסם 2010 בינואר 2515 שנים עשיתי OC ל HD5850 950/1225 v-1.25 בדקתי בעזרת furmark איזה רבע שעה והכל בסדר טמפ מקסימלית של 69-70 . בדקתי בעזרת OCCT וגם שם הכל תקין . במשחקים בסדר .. אבל היום נכנסתי לyoutube ניגנתי איזה סרטון וזה עשה hradware acceleration - פה התחילו הבעיות אחרי דקה בערך התחיל לצוץ ארטיפקטים וזה עשה vpu recover .. החזיר את הכרטיס ל voltage המקורי שלו של 1.09 בערך.. וזהו. מה לעשות ? לנסות ללכת אחורה בתזמוני השעון של הליבה והזיכרון ? פשוט זה מוזר שהכל היה בסדר ועבר בדיקות בצורה יפה ופתאום זה.. אשמח לעזרה בבקשה עדכון - שיניתי את הכל להגדרות בסיס . אין שינוי עדיין עושה לי vpu recover או חלונות כחולים כשאני רואה סרטון ביו טיוב על hardware acceleration
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים מחבר רציתי לציין את הדבר המוזר הבא : אני בהחלט שינתי למצב סטוק והכל עובד.. אבל המוזר זה מתי שאני במצב OC אין בעיות במשחקים וגם הבנצ' ב furmark יצא סבבה . מתי שאני מנגן סרטון יוטיוב באקספלורר זה נתקע ועושה vpu recover / מתי שזה בפיירפוקס אין שום בעיה!! עוד סיבה לעבור לפיירפוקס ;D אני מחקתי את הCCC ובמקומו התקנתי ati try tools (לדעתי יותר טובה מה CCC ) לא יודע , אני עכשיו אבדוק דרייברים אחרים גם ונראה מה יצא . עדכון מחקתי את נגן הפלאש של אדובי והתקנתי מחדש , אתחול המערכת ואופ הכל עובד ככה שכמו שחשבתי הבעיה היתה תוכנתית נטו . (בנתיים ,אולי יהיו עוד הפתעות בהמשך )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.