עבור לתוכן

האם אפשר לשנות גודל של חוצץ (C) שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ?

Featured Replies

פורסם

1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ?

2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר),

השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?

פורסם

1) כמובן שניתן. כל תוכנה סבירה לניהול מחיצות עושה את זה.

2) אני אישית בכלל נגד הרעיון של המחיצות, אבל זאת רק דעה אישית. מקום פנוי אף פעם לא מזיק למערכת הפעלה בלי קשר לרמת פעילות של המערכת.

פורסם
  • מחבר

1) כמובן שניתן. כל תוכנה סבירה לניהול מחיצות עושה את זה.

2) אני אישית בכלל נגד הרעיון של המחיצות, אבל זאת רק דעה אישית. מקום פנוי אף פעם לא מזיק למערכת הפעלה בלי קשר לרמת פעילות של המערכת.

1) האם יש כזאת תוכנה מובנת ל W7 או שצריך להוריד תוכנה?

- אם אין תוכנה ל W7 אז איך קוראים לתוכנה לניהול מחיצות שתהיי טובה וחינמית?

2)השאלה כמה מקום מינימום אני צריך להשאיר למערכת הפעלה מבלי לפגוע באיכות פעולתה בכל מצב?

פורסם

1) מה זה משנה איזה מערכת הפעלה מותקנת לך אם אתה צריך לבצע את הפעוהל גם ככה offline? תוריד parted magic uתעשה מה שצריך.

2) תשאיר לפחות 10 ג'יגהבייט פנויים בשביל "גמישות תפעולית".

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהעבודה עם התוכנה היא בצורה כזאת שצורבים אותה על דיסק ואז עושים איתה BOOT ואז משנים את הכונן ,טוב בהזדמנות נעשה זאת כי אין לי עכשיו דיסק .

בכל אופן תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים