עבור לתוכן

מבקש המלצה לטלפון סלולרי סולידי, עמיד וזול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות טלפון סלולרי חדש. השימושים שלי בסיסיים ביותר: שיחות והודעות SMS (מצלמה היא תוספת נחמדה, אבל פחות חשובה). הדרישות שלי בסדר חשיבות יורד הן:

עמידות, פונקציונליות, נוחות וקלות תפעול, סוללה שתחזיק כמה שיותר הטענות וכמה שיותר זמן בין הטענות. המראה והשיק פחות חשובים לי.

אין לי מושג במחירים, אבל אני חושב שבהתייחס לדרישות הללו, תקציב של עד 500 ש"ח יהיה מעל ומעבר ואני מצפה שישאיר לי עודף משמעותי.

אשמח להתיחסויות. :)

עריכה: שכחתי לציין שאני ארצה לחבר אליו דיבורית אישית חוטית בלבד, שאמורה לעלות כמה עשרות שקלים. אני צריך טלפון שקיימת עבורו בשוק דיבורית חוטית זולה שכזו.

פורסם

NOKIA 1200

מסך לא צבעוני (יותר זמן סוללה).

בלי מצלמה.

רמקול דיבורית מובנה מצוין

סוללה מחזיקה כשבוע (נתוני יצרן: המתנה 390 ש, דיבור 7 ש)

אמין מאד.

250 שח ב ZAP

דיבורית חיצונית +29 שח

פנס תאורה מצויין בראש הטלפון .

יש גם NOKIA 1208 עם מסך צבעוני ולכן זמן המתנה קצר יותר.

וגם NOKIA 1202 עם זמן המתנה הכי ארוך . 185 שח כולל מקשים בעברית

את השניים האחרונים לא מכיר אישית אבל הם מאד דומים ל 1200.

ה- 1200 עלה עד לא מזמן 200 שח ועכשיו עולה יותר בגלל שהוחלף ע"י 1208.

פורסם

^

זה הטלפון העיקרי (והיחיד) שלי מזה זמן רב - איכות שיחה מצויינת, ספיקר מצויין, פנס סופר-שימושי וזמן בטריה כמעט אינסופי (+טעינה מהירה כמו שד). על הממשק הסופר-נוח לתפעול של נוקיה אין צורך להרחיב, נכון?

הוא ממש לא מטיטניום אבל עד כה עושה רושם שהוא עמיד מאוד. לא יודע לגבי דיבורית אבל אני מניח שיש.

קניתי אותו ב-200 ש"ח וקיבלתי 200 ש"ח בתלושי הנחה בהום-סנטר לפני זמן רב. חינם הלכה למעשה.

פורסם

מי שמחפש פשטות יתאהב בפלאפון הזה בהחלט...

פורסם

N3120 עולה 20*36 עם החזר מלא בדרך כלל מהחברה.

עומד בכל הדרישות שלך ואני מאד מרוצה ממנו.

ניתן להכניס בו מיקרו SD של 8 ג'יגה ויש לך נגן MP3 סביר ביותר.

פורסם

עצה לא טובה.

זה לא מכשיר בסיסי כפי שביקש פותח הדיון.

Nokia 3120 Classic נמכר עם חבילת גלישה בתשלום כפוי שלא ניתן לבטל.

בנוסף - התחייבות ל-36 חודש לחברת הסלולר שנראית לי בלתי שפויה, יציאה בקנס דרקוני.

אם המכשיר נשבר אכלת אותה, אתה ממשיך לשלם, וביטוח מכשיר זו הוצאה נוספת ומיותרת.

בקיצור,

לא קונים מכשיר מחברת הסלולר.

פורסם
  • מחבר

^

זה הטלפון העיקרי (והיחיד) שלי מזה זמן רב - איכות שיחה מצויינת, ספיקר מצויין, פנס סופר-שימושי וזמן בטריה כמעט אינסופי (+טעינה מהירה כמו שד). על הממשק הסופר-נוח לתפעול של נוקיה אין צורך להרחיב, נכון?

הוא ממש לא מטיטניום אבל עד כה עושה רושם שהוא עמיד מאוד. לא יודע לגבי דיבורית אבל אני מניח שיש.

קניתי אותו ב-200 ש"ח וקיבלתי 200 ש"ח בתלושי הנחה בהום-סנטר לפני זמן רב. חינם הלכה למעשה.

כדי להיות בטוח, אתה מתכוון ל-1200?

אז אני מבין שיש קונצנזוס סביב הנוקיות האלו. אין משהו שנראה מעט יותר "עכשווי"? הדגמים האלו פשוט נראים כאילו הם לקוחים מ-1997 (נכון, רשמתי שאני לא מחפש שיק, אבל יש גבול.. נגיד, הדגם של נוקיה שמכונה "צביקה פיק" והיה נפוץ מאד נראה יותר נורמלי. מה דעתכם עליו, אגב? נדמה לי שאי אפשר להשיגו כחדש).

פורסם

ה-Nokia 3120c מוצע בחנויות רגילות בכ-600ש"ח - וכמובן ללא שום התחייבות/חבילת-דור3, והנו עדיף בהרבה לעומת כל טלפוני ה-"Send/End" למיניהם - שמעבר לדלות התכונות שלהם (לא בכולם תוכל להתקין כרטיס-זיכרון כלשהו, ולא כולם תומכי-Bluetooth, ולא כולם אפילו תומכי דור3, למשל), גם איכותם מוטלת-בספק, לטעמי - שכן היצרן ייעד אותם לשווקים/מגזרי-שוק שבהם אך ורק המחיר קובע.

פורסם
  • מחבר

אלו עוד הצעות יש חוץ מה-3120C במחיר שלו?

פורסם

שום דבר שאני יודע עליו לא מציע יחס עלות-תועלת דומה כחדש.

וכמשומש - יש למשל את ה-Nokia E51 שאותם תוכל להשיג בסביבות ה-600ש"ח, שמציעים יחס עלות-תועלת גבוה בהרבה (ומגיעים עם כל התכונות האפשריות כמעט - חוץ מ-GPS, שממילא ניתן להוספה באמצעות חיבור מקלט Bluetooth חיצוני וזול-יחסית).

פורסם

כדי להיות בטוח, אתה מתכוון ל-1200?

1208 עם המסך הצבעוני.

פורסם

הצביקה פיק- 3100 של נוקיה, פשוט מאוד ועמיד עם פאנלים מתחלפים בשניה ומגוון רחב. אמור לעלות גרושים בחנויות פרטיות בארץ כיד שניה וכו'.. (תחליף פאנל ותקבל "מכשיר חדש" :xyxthumbs:)

פורסם
  • מחבר

הוצע לי הנוקיה 5030 ב-300 ש"ח. מה דעתכם? הוא כבר כולל בתוכו דיבורית חוטית (ואפילו "סטריאופונית"), בניגוד להצעות הבסיסיות שיסגרו ב-250~ ש"ח כולל דיבורית. רק חבל לי שהכפתורים שלו הם "כפתורי מיקרוגל" במקום להיות בולטים כמו בדר"כ.

פורסם

הוא עשה פרסומת מסחרית עם הטלפון הזה

ובנוסף כשה-3100 מקבל צלצול זה נראה כמו אורגן אורות

ומה אם לא זה מתאים להיות צביקה פיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים