עבור לתוכן

מכשיר משולב לייזר צבעוני 2320nf HP מול Samsung 6210fx

Featured Replies

פורסם

קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול.

מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP?

הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר).

הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP.

אודה לעצות.

פורסם

חשוב שתברר קודם כל אם לדגמים של HP או של סמסונג הספציפים ישנם טונרים תחליפים -אם באחד מהם תמצא שכן יש טונר תחליפי יהיה פה שיקול חושב בבחירת מדפסת כי זה מוזיל בהרבה במחיר של הטונרים.

דבר נוסף שמעתי מאנשים שקנו סמסונג שהם לא היו מרוצים מהשרות והשירות של HP נחשב כידוע לאחד הטובים

שאלה: לכמה הדפסות הטונר מספיק מהדגמים שציינתה?

פורסם
  • מחבר

בדקתי לגבי הטונרים. לשתיהן יש חלופי/ממוחזר.

HP: שחור:3500

צבע: 2800

סמסונג: שחור: 5500

צבע: 5000

הסמסונג מגיעה עם טונר ל 2000 לעומת ה HP ל 1200 דף. לכן ה HP יותר יקרה בכל מקרה.

אבל... הכי חשוב לי, המהירות ב Duplex:

השאלה היא אם בשתיהן מהירות ה Duplex צבע היא אותו דבר? לפי מה שהבנתי ב HP, הדפסת העמוד הבא מתבצעת כבר שהצד השני של הנוכחי מתבצע לכן זה אותה מהירות של הדפסה על צד אחד.

פורסם

טוב עכשיו זה השיקול שלך בבחירת מדפסת תלוי מה יותר חשוב לך - כמות הדפסות או מהירות הדפסה בדופקלס

לא ידעתי שלסמסונג יש היום מדפסות לייזר צבעוניות שמגיעות ל 5000 הדפסות מעניין,כמה היא עולה?

הערה: בהדפסות צבע בלייזר כשאומרים נגיד 5000 אלף הדפסות זה מאוד טכני ומעשית אם אתה מדפיס יותר תמונות או הדפסות של עמודים מלאים הכמות יורדת באופן משמעותי ואז יוצא לך כ 800 עמודים ,זה מה שידוע לי.

פורסם
  • מחבר

מהירות ב DUPLEX זה הכי חשוב, וכמובן שאני תלוי במחיר המקסימלי שאני משלם למדפסת, שזה המחיר של ה HP.

זה יחסית חדש לסמסונג, ואולי בגלל זה המחיר שלהם בארץ מאד תחרותי וזול לעומת ה HP.

אני פשוט לא יודע אם ה HP תהיה מהירה יותר ב DUPLEX (ואם כן אז בהרבה?).

לגבי כמות ההדפסות, כבר חקרתי את הנושא לעומק, וזה נכון. אגב, גם מהירות ההדפסה לפעמים תלויה באיכות.

הייתה לי HP 8500 שזו מדפסת הזרקת הדיו הטובה ביותר והמהירה ביותר והיא לא הייתה מהירה מספיק באיכות לייזר (למרות שהם טוענים ל 11 דפים לדקה), ובטוח שלא בדופלקס כי הדיו צריך להתייבש.

כל נסיונותיי לראות את ה 2320nf מדפיסה בדופלקס עלו בתוהו. ל HP פשוט אין שרות כזה. ל OKI לעומת זאת יש (פשוט מגיעים למעבדה), ואת ה SAMSUNG ניתן לקבל לנסיון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים