עבור לתוכן

משתגע,רוטאר של אדימקס br6242 לא מכניס אותי לחלק מאתרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה).

כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה).

הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר.

רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס...

דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד.

מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון?

תודה לעוזרים. מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה).

כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה).

תודה לעוזרים.

בדקתי גם ברשת אלחוטית אותו בעיה..,החלפתי תראוטר של אדימקס לחדש למרות ששלי הייה בשימוש רק חודש,ועדיין אותו בעיה.

אולי יש קשר לזה שאני גולש ברשת הכבלים עם נטוזין בחיבור ללא חייגן,MPLS,עם מודם של טומסון?

מה עוד ניתן לבדוק כי אני משתגע...

פורסם

1. זה תמיד אותם אתרים?

2. מה עוד רץ לך על המחשב חוץ מהדפדפן? (שיתוף קבצים וכדומה...)

פורסם
  • מחבר

לא תמיד אותם אתרים,זה יכול להיות בנענע,או ואללה,או גוגל,או שהוא פתוח תאתר ולא מראה את כול התכולה שלו,לא מראה תמונות.

אם אני מחבר ישירות את המודם למחשב ללא הרוטאר הכול עובד תקין,אז חשבתי שהבעיה היא ברטואר ,אז החלפתי רוטאר ועדיין אותו בעיה.

והדבר היחיד שעובד ברקע שקשור לאינטרנט,זה המסנגר. והוא עובד חלק ללא בעיות.

וגם שיש אתרים שלא עולים עדיין המסנגר ואתרים אחרים עובדים.

דיברתי עם הוט והם טוענים שאין בעיה עם המודם של טומסון שהוא יעבוד אדימקס,יכול להיות שצריך להחליף אותו בכול זאת?

פשוט אני כבר לא יודע מה לבדוק כבר...

פורסם

תשנה את ה-MTU של הנתב (בהגדרות חיבור האינטרנט בתפריטי שלו) מ-1392 ל-1492.

פורסם
  • מחבר

mtu=כמות המידע?

אם היא כרגע 1392 לא העדיף להוריד אותה במקום לעלות,ככה שאני יקבל פחות מידע ולא יהיה תקלות?

כי לדעתי ואני ישמח אם תתקן אותי,אם אני יעלה את זה ל1492 יותר כמות מידע יעבור.

פורסם

ה-1392 הוא לעיתים בעייתי בחלק מהאתרים. אין לך הרבה מה להפסיד בלהעלות. תמיד אפשר להוריד ל-1392 או פחות מזה... :-)

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה,ואם זה לא יעבוד טוב אני יוריד,בכמה להוריד?

ויש איזה משהו לחשב,או פשוט קובעים מספר שקטן מ1392?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים