פורסם 2010 בינואר 2515 שנים היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים דבר ראשון מומלץ שתחליף את המודם הזה עם אתה מתכוון לעבוד עם ראוטר. דבר שני עם תקשר לספקית ותבקש חיבור ללא חייגן כך לא תצטרך להגדיר את החייגן בראוטר וגם תמנע מניתוקים שעלולים להגיע בחיבור עם חייגן. ועם אתה לא מעוניין בחיבור ללא חייגן אלה רוצה להגדיר חייגן בראוטר אתה יכול להיעזר בחוברת הזאת מוסבר שם הכל שלב אחר שלב בעברית. http://www.3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf בהצלחה
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים היי TelAviv83,אשמח לעזור לך בנוגע לחיבור הראוטר ובמידת הצורך חיבור ללא חייגן.שלח לי את פרטי המנוי (שם משתמש למשל) למייל שלי - talk2us@012.net ונוכל להמשיך משם.
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים מחבר סבבה תודה על התגובות..שלחתי מייל לחבר מ012.. סחטיין על ההיענותבפורומים..בכל מקרה.. הייתי מעדיף שתהיה לי האפשרות לשנות IP מדי פעם.. זה אפשרי בחיבור קבוע?תודה..
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים בחיבור ללא חייגן לא אין אפשרות אלה עם כן תגדיר כל פעם duplicate mac בראוטר עם MAC אחר ואז תקבל כל פעםכתובת IP אחרת.מכיוון שהוט מחלקת כתובת IP לפי הMAC של הCPE (ציוד קצה שלך).
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים מחבר דבר ראשון מומלץ שתחליף את המודם הזה עם אתה מתכוון לעבוד עם ראוטר. דבר שני עם תקשר לספקית ותבקש חיבור ללא חייגן כך לא תצטרך להגדיר את החייגן בראוטר וגם תמנע מניתוקים שעלולים להגיע בחיבור עם חייגן. ועם אתה לא מעוניין בחיבור ללא חייגן אלה רוצה להגדיר חייגן בראוטר אתה יכול להיעזר בחוברת הזאת מוסבר שם הכל שלב אחר שלב בעברית. http://www.3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf בהצלחה עריכה למה שכתבתי מקודם: הצלחתי להתקין והאינטרנט עובד. בעיה חדשה - איטיות לא הגיונית לחיבור 1.5.... האתרים עולים מאוד לאט. צירפתי תמונה.. מישהו יכול להגיד לי אם ההגדרות כשורה? ואם הגעיה במודם - איזה מודם לבקש מהוט. (רצוי מניסיון). תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים ההמלצה להחליף את המודם עדיין בתוקף. הטריון מאוד לא נחמד לנתבים וגורם לבעיות שאתה חווה.
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים מחבר ההמלצה להחליף את המודם עדיין בתוקף. הטריון מאוד לא נחמד לנתבים וגורם לבעיות שאתה חווה.סבבה,משהו ספציפי לבקש מהם?
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים עם יש מומלץ מוטורלה 5100\5101 או תומסון TCM425\TCM315 רצוי להימנע מטריון\ראוטר מודם אמביט\תומסון TCM 245
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.