פורסם 2010 בינואר 2415 שנים היי.יש לי כונן קשיח חיצוני. כרגע במחשב שלי הוא מסומן באות I אבל שאני מעביר אותו למחשב אחר הסימון שלו משתנה. יש אפשרות לשמור על הסימון של הונן שיישמר תמיד I במחשבים שונים?תודה
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים עקרונית לא (במיוחד אם כונן I כבר תפוס במחשבים האחרים). יש אפשרות לשמור את אות הכונן אבל כמובן שזה יקרה רק במחשביםשאתה מגדיר מראש ולא בכל מחשב שתחבר אליו. למה חשובה לך אות הכונן?
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים האות זה סתם סימון וירטואלי של המחשבזה ישפיע רק עם יש לך דברים מותקנים שםנגיד עם יש לך שם תוכנה שמתביתת על קובץ בנתיב I:\bla_blaופתאום אין כונן Iאז היא לא תעבוד
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר זה בדיוק הקטע.... אני רוצה לפרמט את המחשב הספרייה של האייטונס כולה מכוונת לכונן I מה אפשר לעשות?
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים להעתיק את ספריית המוזיקה של הITUNES ולאחר ההתקנה המחודשת להגדיר את ITUNES אליה?
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר הסיפריה תישמר, הבעיה שבספריה מצויין שהקבצים בנצמאים בכונן I הכונן כבר לא קיים...
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים איפה מוגדר בדיוק?מה זה בספריה?אני לא מכיר את התוכנה לא יודע מה זה ספריהבגדול בתוכנה מוגדר בדרך כלל ב FILES LOCATION או משהו כזהאתה משנה את זה לאן שאתה רוצה וזהוובכלל אני ממליץ לך לקנות כונן DATA נפרדשמור את כל הקבצים הגדולים שםשירים סרטים תמונות משחקים וכו'...ככה גם אם תפרמט את הווינדוס לא יקרה כלום לקבצים
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים להעתיק את ספריית המוזיקה של הITUNES ולאחר ההתקנה המחודשת להגדיר את ITUNES אליה?
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים דבר ראשוןבכל מקרה גם אם אתה מפרמט את הכונן הוא חוזר לאותה אותכמעט תמידוגם אם לא אפשר תמיד לשנות ידניתדבר שני הקטע עם האייטונס בכלל לא קשור לאות הכונן
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר להגיד את האייטונס מחדש יקח לי שני, כל הסיפרייה מכוונת כאילו היא לקוחה מכונן I לעשות את הכל מחדש ייקח לי שנים וממש לא בא לי על זה..., אין שום דרך לגרום לכונן F להיקרא I?
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים לא יודע אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות לא משנה אני יזסביר לך איך לשנות תעשה עם זה מה שבא לך קליק ימני על MY PC MANAGE בתוך החלון הזה יש לך DISK MANAGMENT אתה בוחר את המחיצה שאתה רוצה לשנות לה את האות קליק ימני עליה CHANGE LETTER בוחר אות פנויה וזהו ממש לא מסובך אבל רק שים לב שאם אתה משנה אות של כונן, כל התוכנות שיש להם הגדרה לחפש משהו בכונן הזה פתאון לא ימצאו אותו קח בחשבון בהצלחה
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים מחבר לא יודע אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות לא משנה אני יזסביר לך איך לשנות תעשה עם זה מה שבא לך קליק ימני על MY PC MANAGE בתוך החלון הזה יש לך DISK MANAGMENT אתה בוחר את המחיצה שאתה רוצה לשנות לה את האות קליק ימני עליה CHANGE LETTER בוחר אות פנויה וזהו ממש לא מסובך אבל רק שים לב שאם אתה משנה אות של כונן, כל התוכנות שיש להם הגדרה לחפש משהו בכונן הזה פתאון לא ימצאו אותו קח בחשבון בהצלחה וואי!! ממש תודה!! זה עובד!! אין עליך.. ועכשיו אני אסביר לך מה רציתי לעשות... אני מסדר את השירים באייטונס ולוקח אותם מכל מיני מקומות במחשב, האייטונס מסדרת את זה לפי אומנים וכו' ואז מעבירה את זה לאייפוד.., כל השירים שלי היו בכונן הנייד שהשם שלו היה I, ולכן מבחינת הספרייה באייטונס הקבצים נמצאים בתיקיות בכונן I , אם השם של הכונן ישתנה, האאייטונס כבר לא תוכל למצוא את הקבצים כי היא מחפשת בכונן I... לשנות את הלוקיישן של כל הקבצים באייטונס בעצם אומר להעלות אותם לספריה מחדש, עכשיו שאני יכול לשנות את האות הכת מסתדר. המון תודה!
פורסם 2010 בינואר 2915 שנים הבנתיאמנם אני לא יודע איך התוכנה עובדת בדיוקאבל הקבצים עצמם נמצאיםגם אם הכונן פתאום יהיה Fאתה משנה בתוכנה והוא מחליף את השיוך שלו לכל קובץאני יודע שב UTORRENT אם נגיד הורדת משהו ופתאום הטורנט נמחק לך (לא הקובץ אלא רק הטורנט!!)אתה מוריד את הטורנט מחדש ומשייך אותו למיקום שבו נמצא הקובץהוא מריץ בדיקה שלוקחת בין חצי שניה לכמה דקות טובות (תלוי כמובן בגודל הקובץ) וזהוזה דבילי אם האייטונס לא עושה את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.