עבור לתוכן

מחשב Tablet ללימודים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note.

למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב?

על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים.

תודה לעונים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מישהו?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מבטיח לעדכן אותך בתחילת חודש מרץ...

קניתי TABLET ללימודים ואני מתחיל ב21 לפברואר.

פורסם

קניתי השבוע את ה HP TX2-1274NR ב5000 ש"ח ולמרות שלא היה לי אפשרות לנסות אותו בשטח (חופשת מבחנים) עד עכשיו זה חוויה.. וזה עוד בלי ווינדוס 7 שאמור לשפר את ממשק המולטי טאצ.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01801117&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3998680〈=en

פורסם

One Note היא אכן מומלצת, היא כמו Word רק בלי החסרונות שלו ובתוספת פיצ'רים נחמדים. (ויותר דומה למחברת...)

אין לי טאבלט, אבל אני בהחלט יכול להמליץ על Windows 7 לכל מחשב עם מסך מגע.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שאלה ל-kababo:

קודם כל תתחדש, אני מלא קנאה וחוסר יכולת לדחות סיפוקים, ולכן רוצה כזה גם לעצמי.

מאיפה קנית את המחשב? מהארץ או מחו"ל? ומאיזו חנות?

שאלה שניה, מדגמים קודמים אני יודע שיש בעיה נוראית של מאוורר רעשן במיוחד ומעבד שמתחמם עד רמות בלתי נסבלות. אתה יכול לומר אם הבעיות עדיין קיימות גם בדגם הזה?

תודה ואחלה שבוע שיהיה.

פורסם

שלום Talon,

אני משתמש כבר כמעט שמונה חודשים בנייד HP TouchSmart tx2.

קניתי דרך HP - USA במחיר של כ-1,150$.

אני משתמש בו ללימודים ועבודה. עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate.

אני מאוד מרוצה ממנו, למעט העובדה שאין לו יציאת HDMI. אולם, בסדרה החדשה של tm2t יש יציאת HDMI.

לחבר שקנה את אותו נייד עם מעבד חלש יותר, יש בעיה של מאורר רועש במיוחד. שלא קיימת בנייד שלי.

מחשב טוב מהסדרה החדשה יעלה לך כ-1,200$ שזה בערך 4,600 ש"ח.

פורסם

speedster קניתי את המחשב בחנות הזאת http://www.zol.co.il/Product.aspx?productid=304 שבתכלס מייבאת את המחשב אישית בשבילך..

בשימוש משרדי יומיומי המחשב בסדר גמור - לא רועש ולא כ"כ חם, אבל כאשר אתה מכביד עליו ( UNZIP גדול, התקנה גדולה ובעיקר משחקים) הוא מתחמם מאוד, ואם אתה גם רוצה לחבר אותו לחשמל תוך כדי אז זה מגיע לרמות שאתה לא יכול לשים אותו על הברכיים.. שיצא לי אני מתכוון לקנות איזה משטח קירור ונקווה שזה יוריד את החום.. המחשב עלה לי 5 אלף עבור מעבד ZM-82 ו4GB ראם..

אם יש לך יכולות לעלת לעלות ל 6 אלף הייתי ממליץ לך ללכת על הגירסא החדשא שיצא בתחילת השנה שכוללת מעבד של אינטל ולא AMD שאמור להיות יותר חזק ובעיקר הרבה פחות חם + יציאת HDMI + חיי סוללה ארוכים יותר בשעה, אבל ללא כרטיס מסך ( יכול להיות שעכשיו אפשר לקנות גם עם..).

לא הכל מופיע באתר אז כדי שתתקשר ותשאל אותם לגבי הדגמים החדשים והאפשרויות שיש היום..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים