עבור לתוכן

מישהו מכיר את הראוטר הזה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N.

ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים:

1) אדימקס 6524N

2) די-לינק DIR-615

נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000.

יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל.

מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו?

תודה!

הפסען.

פורסם

וואלה, גם אני עכשיו מחפש ראוטר, ראיתי גם את המאמרים על הראוטרים שרשמת.. במיוחד נדלקתי על הNetgear אבל הבנתי שהוא עובד קצת בשיטה שונה ככה שאני מעדיף ללכת על בטוח, גם כמו שאמרת אין עליו ביקורות בארץ וזה לדעתי יותר חשוב מהביקורות בחו"ל כי כל התשתית שלנו פה שונה.

ראיתי מלא תגובות בזאפ על Linksys והוא במחיר סביר ככה שאני שוקל לקנות אותו אבל אני מחכה לתגובה פה כמוך..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971

פורסם

באופן כללי ובלי להכיר את הדגמים שעליהם מדובר, בהחלט הייתי הולך על לינקסיס (המותג הבייתי שי סיסקו) בעדיפות עליונה, D-Link או Netgear בעדיפות שנייה ורק אם לא יישאר כסף לאוכל אם תקנו את אחד מהנ"ל, הייתי קונה אדימקס.

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר את LinkSys WRT160N?

הוא עובד גם עם ADSL וגם עם כבלים?

מישהו אחר בכל זאת מכיר את Netgear WNR2000?

תודה! :)

פורסם

כן, עובד גם וגם.. תקרא יש איזה 28 חוות דעת עליו בזאפ, כולן טובות!

פורסם

כן, עובד גם וגם.. תקרא יש איזה 28 חוות דעת עליו בזאפ, כולן טובות!

אני מציע לא לסמוך יותר מדי על חוות הדעת שם, לחוות דעת רעות על מוצרים מסויימים יש נטייה "להיעלם". עדיף לסמוך על ביקורות באתרים אחרים.

פורסם

בוא נגיד שלא סמכתי רק על התגובות שם (גם מכמה אתרים מחו"ל TOP 10 ראיתי שהוא נמצא בחמישייה הפותחת), ובאחת התגובות בזאפ נאמר דווקא על המלצה מHWZONE.

מצד שני ממה או ממי אתה מצפה ממני בדיוק לסמוך?! זה האתר הכי טוב לדעתי להשוואות מחירים ובדיקת מוצרים עם אינדיקציה נוספת מהאתר הנוכחי שעד עכשיו לא ממש קיבלתי..

מצד שלישי הדבר שאני הכי סומך עליו הם האינטואיציה שלי וההרגשות שלי לגבי דבר מסוים, ואני מרגיש שאני הולך לקנות את הLinksys הזה!

מקסימום..... הלכו 310 שקל, מזה כבר כסף?

פורסם

המודלים של אדימקס עם ה-3 אנטנות מצויינים

וזה לעומת ראוטרים של דילינק גרועים שהיו לי

פורסם

אני קניתי אתמול את הWRT54GL

הראוטר הזה נחשב לעתיק אבל אגדי עם העובדה שהוא שורד עד היום, קונים אותו הרבה בגלל שהוא אחד הראוטרים הכי יציבים שנוצרו אי פעם ואם קושחה צד ג' הוא הופך להיות טוב פי כמה

פורסם

אתה יכול להסביר לי את העניין הזה של קושחה??

זה Firmware ?

אם אני קונה היום, אני צריך לעדכן אותו כבר? במה כרוך העדכון?

פורסם

אני קניתי אתמול את הWRT54GL

הראוטר הזה נחשב לעתיק אבל אגדי עם העובדה שהוא שורד עד היום, קונים אותו הרבה בגלל שהוא אחד הראוטרים הכי יציבים שנוצרו אי פעם ואם קושחה צד ג' הוא הופך להיות טוב פי כמה

היכול להתקין עליו קושחה צד שלישי היא היחידה שהביאה להשרדותו. מי שלא מתקין עליו קושחה צד שלישי, עדיף שירכוש נתב מודרני יותר. ב-310 שקל ניתן היום להשיג נתב N עם שלוש אנטנות שיעלה עליו בכל פרמטר של שידור וקליטה.

אתה יכול להסביר לי את העניין הזה של קושחה??

זה Firmware ?

אם אני קונה היום, אני צריך לעדכן אותו כבר? במה כרוך העדכון?

קושחה היא המילה העברית התקנית ל-FIRMWARE. אתה לא חייב לעדכן אבל היתרון היחידי של הראוטר הזה על פני אחרים היא היכולת להתקין קוחשה צד שלישי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה!

רכשתי היום נתב Edimax BR-6524n ואני מרוצה.

הקליטה טובה מכל הבית וקצב העברת הנתונים מספק.

שיפור רציני לעומת הסימנס שעבדתי איתו עד עכשיו.

תודה לכולם שוב! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים