פורסם 2010 בפברואר 2615 שנים ההודעה שלך הרבה יותר ספאם ממה שהם כתבו חוץ מזה זה פורום כללי, אין פה ספירת הודעות, בגלל זה רוב ההודעות ההזויות בפורום בכללי הזמנה מוקדמת נוספת לא ניראה לפני יוני או Q4, עד אז אין משחקים ששווים את העבודה הקשה.
פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים ה20 הראשונים... קיבלתם בכלל באמת כמו שהיה כתוב קוד לבטא? אני קיבלתי, חרשתי, נהנתי ועכשיו הגיע הזמן לקבל את המלא.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מישהו כבר קיבל שיחה מהחנות? הפלא שלי לא ממש זמין עכשיו...אני לא קיבלתי. אני גם לא מצפה לקבל עד שישי...רק השאלה שלי האם נוכל לבוא לקחת את המשחק כבר בשישי? או שזה ידחה לראשון?
פורסם 2010 במרץ 115 שנים א.אתם יכולים להתקשר לחנות לבד ולסגור את הפרטים הקטניםב.אני חושב שהמטרה היא שמי שהזמין מהפורום יקבל את המשחק ביום שישי (בהנחה והוא יגיע לארקדיה עד אז)
פורסם 2010 במרץ 115 שנים תגידו יש איזה סיכוי קלוש שיהיה אפשר לקבל את העותק בחמישי בערב?אחותי היא חיילת והיא משרתת בקרייה, ככה שזה ממש מקל לי על העניינים.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים תגידו יש איזה סיכוי קלוש שיהיה אפשר לקבל את העותק בחמישי בערב?אחותי היא חיילת והיא משרתת בקרייה, ככה שזה ממש מקל לי על העניינים.תתקשר לחנות ותבדוק, אבל אני לא מאמין..
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר המשחק יגיע לקראת יום שני הבאהעיכוב נובע עקב בירוקרטיה של המכס ( לא עובדים שישי-שבת)
פורסם 2010 במרץ 115 שנים פששש... איזה חדשות לא נעימות... לא נורא , גם ככה 90% מהפורום כבר סיים את הסינגל , נשאר להם רק לבדוק את המולטי (בהומור , אל תתייחסו ברצינות)
פורסם 2010 במרץ 115 שנים בשביל המחיר הזה אין לי בעיה לחכות יומיים, תודה על העדכון סימון.ותודה ענקית על המכירה שארגנת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.