פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים זאת המערכת שאני מתכנן לעשות. מה שאני צריך ממכם זה ייעוץ, הארות, הערות, בעיות, טענות ומענות, קיצר הבנתם.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים אני לא ממש מבין בקירור, אבל זה נראה כמו מזגן. איך אתה מתכוון להתמודד עם העיבוי? טיפוט מים במחשב זה לא נעים
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים התגובה היחידה שיש לי זה תתחיל את הפרוייקט אם צריך עזרה עצה שלח הודע לאי סי קיו 166688046
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים תאוור ותקרר את המארז בעזרת כמה מאוורים גם.או שתעשה משהו אחר כי אם הטמפרטורה של המיים יהיו יותר נמוכים מהטמפרטורה שבמארז יהיה לך מסיבת מיים שמה.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחבר תגובות:-אין מצב שלא יהיו מאווררים במארז.2 מכניסים מקדימה2 מוציאים מאחורה1 מכניס בדלת1 מוציא בספק-על בעיית ההתעבות אני לא מדבר כרגע, זה הדבר שהכי קל להתמודד איתו כי אני צריך לבודד רק חלק קטן ביותר של צינורות כי כל השאר יהיה בתוך המארז הנפרד.-ואם טמפרטורת המים תהיה בטמפרטורת החדר אז כל המאמץ הזה לא שווה. עם קירור גז טמפרטורת המים בטוח לא תהיה בטמפרטורת החדר-מישהו יכול להפנות אותי לאתר עם חישובים כדי אני אתחיל כבר את הפרוייקט?
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים חפש ב-GOOGLE משהו כמו custom evap cooling cpu ותתקדם משם...אתרים כמו www.procooling.com בטח יעזרו לך גם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.