פורסם 2010 בינואר 2315 שנים כבר עברו מעל חודשיים שאני עם וינדוס 7 64 ביט והדריבר היחידי שעובד לי הוא 9.7 , הכרטיס הוא 4870 512MB של GIGABYTEניסיתי הכל , DRIVER CLEANER או איך שלא קוראים לזה פשוט הכל , הסרות התקנות מחדש שום דבר לא עזר , קיבלתי תוצאות נמוכות לכרטיס שלי בVANTAGE וFPS נמוך מן הממוצע במשחקיםבנעוץ של הדריברים לעיתים רחוקות מישהו מגיב לי ואני חייב עזרה , תודה מראשבזמן ההתקנה , אחרי שאני בוחר באיזו שפה להתקין את הדירבר ולוחץ INSTALLזה נעלם ונותן לי את השגיאה הזוThis program Did not run correctly blalallalbllalbלא יודע מה לעשות T_T
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים אני יודע שזה לא התשובה הכי מקצועית בעולם, אבל חשבת לנסות להתקין ווינדוס מחדש ?
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים לדעתי יפתור את הבעיה לגמרי...אני בעצמי במקרים קיצוניים מעדיף במקום לשבת ולשבור את הראש פשוט להתקין מחדש...שוב, אוליי לא תשובה גאונית במיוחד, אבל את הבעיה היא תפתור ב 99.9%...* אם ההארדיסק שלך מחולק לשני כוננים אתה יכול לפרמט רק את C, ואת הדברים לשמור בכונן השני...
פורסם 2010 בינואר 2415 שנים מחבר טוב הלכתי על זה , בנתיים הצלחתי להתקין את הדריבר , הבעיה השניה שלי נמצאת בפורום תמיכה טכנית שהמחשב קופא , נקווה שזה גם יסתדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.