עבור לתוכן

מהירות העברה ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רשת ביתית המבוססת על ה 2760U DLINKשל בזק . הראוטר הזה הוא בתקן N אבל לי יש רק 4 מגה אינטרנט.

הקטע הוא שמעבר קבצים ברשת בבית הוא ממש איטי

מחשב ברשת G שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה

מחשב ברשת N שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של 2 מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה

מחשב ברשת N שמעתיק קובץ להארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה

מחשב ברשת N שמעתיק קובץ למחשב ברשת G מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה

בחיבור קווי המהירות העתקה היא 3 מגה

האם יכול להיות שהבעיה בהגדרות של הראוטר?

האם צריך לכבות את אפשרות הN? אם כן איך?

בבקשה עזרה..

פורסם

אתה מבלבל מושגים.

ה-54Mbps וה-120Mbps הם מהירויות הנמדדות בביטים לשניה.

מהירויות ההעברה שאתה רואה בפועל נמדוות ב-MB/s. כדי לעבור מ-Mbps ל-MB/s אתה צריך לחלק את ה-Mbps ב-8. כלומר54Mpbs הם בפועל קצת פחות מ-7MB/s וה-120Mbps הם בפועל 15MB/s.

בכל מקרה, כל המהירויות הללו הן תאורטיות ומאוד תלויות במרחק של המחשב מהנתב, כמות המכשולים בדרך וביוב'. עד כמה שיראה לך מוזר, המהירויות שאתה מקבל הן הגיוניות לחלוטין והם מאפיינות את המהירות האלחוטית בפועל. אין מה לעשות -- אלחוט זה לא תחליף אמיתי לכבלים כשאר זה מגיע להעברת מידע בכמויות גדולות ברשת.

מה שמטריד אותי יותר זו מהירות ההעברה שלך בכבל -- היא צריכה להיות סביב 9MB/s.

פורסם

אם כל המהירויות נמדדו עבור העתקת קבצים מ/אל דיסק חיצוני שמחובר לשקע USB של הנתב אז כנראה שהבעיה העקרית היא שם. זאת אומרת שהישום של ה-USB כ-NAS הוא, במילים עדינות, לא משהו. קראתי שמישהו כאן כתב שגם אצלו זה עבד מאד לאט.

כנראה שהשימוש של זה יכול להיות להעברת קבצים קטנים או לגיבוי שרץ בלילה, כשהמהירות לא חשובה ולא לצרכי איחסון שוטף.

פורסם
  • מחבר

לאחר מריבות קשות עם הנתב ועם בזק החלטתי שלא שווה להתחייב 3 שנים למוצר דפוק ולכןהחלטתי להחליף לg ששנתיים אחריות . בזק כבר הסכימו לשנות את העסקה... הבנתי שהראוטר של הg יציב יותר

פורסם

המידע שלך לא מעודכן. עם גרסת הקושחה החדשה של ה-2760U (גרסא 2.26) הוא מאוד יציב וכל מחלות הילדות נפתרו. לגבי התחייבות ל-3 שנים במקום לשנתיים -- זה בהחלט שיקול.

פורסם
  • מחבר

לקחתי את הn רק בשביל רשת ביתית מהירה אבל אם בשטח המהירות גרועה אין לי סיבה להשאר איתו ואני יכול להסתפק בg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים