עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך שישדר תכני HD ל-Philips 5604

Featured Replies

פורסם

אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים.

אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים:

1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב.

2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end).

ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים.

המפרט שלי:

WIN 7 64bit

מעבד: Intel E6750

לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L

2GB RAM עם אופציה לשדרג ל-4GB

כרטיס מסך: Ati HD 2600 XT

HDD: WD 320GB

ספק: Enermax Liberty 400W

תודה!! :silly:

פורסם

אתה לא מרוצה מהכרטיס שלך מבחינת תכני HD ?

פורסם
  • מחבר

האמת שלא ניסיתי לחבר אותו למסך עדיין אבל אין בו יציאת HDMI והוא די ישן אז חשבתי שבטח הוא לא יעמוד בשידור של blu-ray למשל.

פורסם

ואתה מתכוון להוריד סרטי BLUERAY? אתה מודע לגודל של כאלה סרטים?

אני מניח שאתה מתכוון לריפים של סרטי HD באיכות HD READY, כי FULL HD מתחיל ב-8 GB לסרט +-

המחשב שלך סבבה בשביל זה לגמרי, בכל מקרה מה שתראה זה לא FULL HD, אז אפשר לחבר עם כבל VGA ויראו מצויין (מנסיון עם הTV הספציפי הזה)

אם בא לך להתפנק, כל כ.מסך של ATI הכי זול שיש יספק את העבודה (סדרה 4,5), וגם יתן לך אופציה לחיבור HDMI עם סאונד

פורסם

HD2600XT כולל האצת חומרה של סרטי BR

יש אפשרות גם להעביר קול דרך HDMI

מה שצריך זה המתאם המקורי שהגיעה עם הכרטיס (או מתאם תואם) DVI-HDMI

פורסם
  • מחבר

ואתה מתכוון להוריד סרטי BLUERAY? אתה מודע לגודל של כאלה סרטים?

אני מניח שאתה מתכוון לריפים של סרטי HD באיכות HD READY, כי FULL HD מתחיל ב-8 GB לסרט +-

המחשב שלך סבבה בשביל זה לגמרי, בכל מקרה מה שתראה זה לא FULL HD, אז אפשר לחבר עם כבל VGA ויראו מצויין (מנסיון עם הTV הספציפי הזה)

אם בא לך להתפנק, כל כ.מסך של ATI הכי זול שיש יספק את העבודה (סדרה 4,5), וגם יתן לך אופציה לחיבור HDMI עם סאונד

אני מודע לגודל ואני לא מבין מה בעייתי כאן... בדיוק התחלתי להוריד סרט של 15.5GB (שעתיים וחצי באיכות 1080p). לא הבנתי למה אני לא אראה FHD אם החיבור הוא דרך יציאת DVI עם מתאם ל-HDMI כמו שהציע .Rafi921

HD2600XT כולל האצת חומרה של סרטי BR

יש אפשרות גם להעביר קול דרך HDMI

מה שצריך זה המתאם המקורי שהגיעה עם הכרטיס (או מתאם תואם) DVI-HDMI

אוקיי אני אבדוק איך הוא עובד עם סרטים. ואם בכל זאת אני ארצה להפעיל איתו משחקים ב-LCD איזה כרטיס יהיה מומלץ אז? (אשמח לקבל כרטיס מומלץ אחד בכל טווח מחירים כי אני לא יודע עדיין מה התקציב שלי יאפשר).

תודה!! :hat:

פורסם

כרטיס שיתאים גם למשחקים זה לפחות 9600GT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים