פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים המעבד הגרפי של PS2 מבוסס על geforce4 mx אם אני לא טועה...אז תחשוב בעצמך...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים המעבד הגרפי של PS2 מבוסס על geforce4 mx אם אני לא טועה... אז תחשוב בעצמך... ליתר דיוק , נראה לי אפילו GF 2 MX .
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים המעבד הגראפי של הסוני מיושן יחסית לרדאון, כמו כן הרזולוציה היא רזולוציה נמוכה של מסך טלוויזיה.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים כמובן שבמחשב הנ"ל...אבל לא יודע אם שמתם לב לזה (או שזה רק אני)שאם משווים PS2 למחשבים שהוא בעל מפרט דומה לזה של PS2 ניתן לראותשהאיכות של ה PS2 יותר טובה. יש לכם מושג למה?
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים כמובן שבמחשב הנ"ל...אבל לא יודע אם שמתם לב לזה (או שזה רק אני)שאם משווים PS2 למחשבים שהוא בעל מפרט דומה לזה של PS2 ניתן לראותשהאיכות של ה PS2 יותר טובה. יש לכם מושג למה?מה קרה ? התעשתת ?
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים חלאס עם זה, Ghoul הוא זה שהציף לא גנום.איכות טובה יותר או שהמשחק עובד חלק יותר? כאן נכנסים לסיפור כל הישומים והפעולות ברקע של המחשב
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים שמעו אני מצטער אם הצפתי משהו בפורום אז רק תגידו לי איפה עשיץי זאת ואני אשתדל לא לחזור על הטעות. אבל בד"כ לא מציפים פורום בלילשים לב אז אני לא חושב שעשיתי משהו בניגוד לחוקים.בכל מקרה בקשר לPS2 כמובן שילך יותר חלק בגלל דברים שרצים ברקע (במחשב) אבל התכוונתי דווקא לאיכות...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים אמממ....מישהו פה פעם שמע על אופטימיזציות של המשחקים של ה-PS2 ? : ככה שאם משווים מחשב בעל מפרט זהה ל-PS2 אז כמובן שהגרפיקה של ה-PS2 תהיה יותר יפה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.