עבור לתוכן

השדרוג ל7 מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך.

מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי?

המפרט בחתימה.

תודה רבה ;)

פורסם

אני רואה שיש לך XP. לא תוכל לעשות שידרוג מ-XP ל-WIN 7 מה שתוכל לעשות זה להתקין WINDOWS EASY TRANSFER על ה-XP לייצא את הפרופיל משתמש שלך ולהחזיר אותו ב-WIN 7.

ודרך אגב אני ממליץ התקנה נקייה ולא התקנת שידרוג.

פורסם

כדי לך מכמה בחינות

DirextX 11-למרות שהכרטיס שלך תומך ב10 אבל בXP יש רק את 9.

בגירסה הבאה של פירפוקס 3.7 אמור להיות תמיכה בעיבוד וידאו HD באתרים כמו יוטוב דרך הכרטיס מסך (לתומכי DX 10). מה שיחסוך בכח המעבד אפילו שהוא חזק.

עם יש לך מסך רחב 16:9/16:10 אז זה היה שימושי. שאתה מצמיד לצד הוא חוצה אותו ל50% למרות שהתכונה זמינה גם למסכי 4:3/5:4 ועם אתה מצמיד חלון למעלה זה פותח אותו 100%. ועם אתה לוחץ דאבל קליק על הגבול של העליון של החלון (לא הצבע) אז זה מגדיל את האורך עד הסוף (לא מדובר על הרכבת החלון מה שיש בXP ). יש גם עוד משהוא נחמד זה שעם פתוחים הרבה חלונות אתה יכול לסגור אותם ע"י שקשוק החלון הנוחחי.

Xp MODE לא כל מעבד תומך בזה אבל זה הרצת תוכנות בסביבת עבודה של XP. לא מדובר פה על התכונה של pc virtual

תאמת השניים הראשונות יש גם בוינדוס ויסטה

פורסם
  • מחבר

צחי - כתבתי שאני מפרמט, אין לך מה לדאוג :)

תודה לשניכם, אני מבין שהשדרוג הוא בהחלט מבורך.

פורסם

מומלץ מאוד , על מערכת כמו שלך תתקין את גרסאת ה ULTIMATE 64 BIT .

פורסם

קצת לסדר את האוזניים XP MODE כפי שנאמר הוא לא עובד בכל מעבד, אתה צריך שהמעבד שלך יתמוך בוירטואליזציה ( אם אתה לא יודע האם המעבד שלך תומך יש תוכנה בקישור הבא שמראה לך האם המעבד שלך תומך http://www.grc.com/securable.htm ). דבר שני XP MODE כן רץ על VIRTUAL PC אבל זאת גירסה מיוחדת ל-WINDOWS 7 שלא עובדת על מ"ה אחרות.

פורסם
  • מחבר

שודרג בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים