עבור לתוכן

OC @ AMD 2500+ Barton

Featured Replies

פורסם

לעדכן זה לא נשמע הכי טוב בהתחשב שכל הכתבה דיי מיושנת.

אבל עם מישהו עם מצלמה דיגיטלית היה מתנדב לכתוב אחת חדשה ומעודכנת שיכול להעלות תמונות דוגמא: של איך לשנות את המערכת בביוס ממצב אוטומטי למצב אקספרט זה יכול להעזור ממש לחדשים בזה כי אני יודע שאני הסתבכתי עם זה בהתחלה וחשבתי שאי אפשר לעשות עם הלוח שלי כלום...

פורסם

תגידו לי אנשים מה קרה לרוח הלימוד העצמי. אתם לא מסוגלים לעשות קצת חיפוש באינטרנט לפני שאתם שואלים שאלות בנאליות כאלה?

איזה מין דבר זה. כל יום בא לפה איזה נוב חדש ששואל "כמה אני צריך לעשות OC?" "אני הולך לעשות OC ב1Mhz אחד(זה לא טעות!) וכבר קניתי AX7 עם שתי דלתות של 120 מ"מ, אני עלול לשרוף את המעבד שלי?" "יש לי מעבד 450 מגה"צ ואני רוצה לעשות OC כדי לשחק עליו DOOM III, למה זה לא עובד בלי ב600 מגה"צ, הרי אימא של המעבד הבטיחה לי"

"העלתי את המעבד שלי ב0.0000000000000000000000001 מגה"צ והוא עלה בשמינית מעלה, האם זה בטוח שהוא לא ישרף?"

המעבד שלי ב50 מעלות, הוא ישרף?!?!?! די נשבר הש*וק מזה.

אוי שכחתי: OC, לא המההרה ולא שום דבר אחר. OC OCOCOCOCOCOCOCOCOCOC או עכשיו ראיתי מודה חדשה: "או סי"(מענין אם מי שכתב את זה יודע מה הן בכלל ראשי התיבות). די נמאס!

חלאס!

יש אינטרנט, מיליון ואחד אתרי חומרה - תלמדו משם את הבסיס, או תתבססו על המדרכים הפחות עדכניים באתר, כי הבסיס נשאר אותו דבר. הפעם האחרונה שקראתי מאמר על המהרה הייתה ב97 וזה היה על OC של מעבדי פנטיום 1 וMMX(ששניהם היו SOCKET 7). מאז לא קראתי שום מאמר בצורה מעמיקה, כי הבסיס נשאר אותו דבר. אז לא היה למי להתבכיין, וידעו שהגיעו לשיא רק כשהוא ניתקע - או מחום או משיא או בגלל חלק אחר ויותר היה קשה כי לא היו תוכניות ניטור. אז די, להרגיע.

הבהרה: אני רוצה שבעלי האתר יבינו שאני חושב שהמדריכים הם בסדר גמור, ואין סיבה לעדכן אותם כי העקרונות הבסיסים נשארו אותו דבר, ואני ממש לא מבין את הקטנוניות של מספר אנשים כאן. העובדה שיש כאן מסד נתונים להמהרה - רק מחזק את מה שאני מנסה לומר כאן, וזה: שאנשים צריכים לקרא ולנסות לאסוף מידע בעצמם לפני שהם פותחים את הת'רדים האלה בצורה כ"כ עצלה.

המטרה של פורום, לדעתי, היא לעזור כאשר נתקלים בבעיה ולא לענות על שאלות שהאינטרנט מלא בתשובות אליהן. אם אתם עומדים לשבור שיא, מתלבטים לגבי מה עוצר אותכם, לא בשביל דברים מהסוג הזה.

לקחת קצת יוזמה אישית ולנסות ללמד את עצמך דברים לפעמים יותר מועיל מלשאול אנשים אחרים.

עריכה: ולאלה שמנסים להטיף מוסר לגבי "למה לא מעדכנים" אולי תשאלו את עצמכם למה אתם לא כותבים משהו, או עושים את המינימום ומנסים לצבור איזה שהוא מידע לפני שאתם מפרסמים שאלות כאלה בפורום, שהתשובות אליהן נמצאות בכל מקום או לכל היותר מצריכה הזזה של מספר תאים במח.

פורסם

אם לא בא לך לענות אתה לא חייב ואם גישה כמו שלך רצוי שלא תענה אין לך שום זכות להתנשאות על אף אחד אחר !

מטרה של פורום זה לעזור ולפעמים יש שאלות די טיפשיות אבל שאלה כמו מה עוצר אותי ב-Oc בכלל לא טיפשית וממש לעיניין, לך נמאס לענות לא צריך אותך יש הרבה אחרים שישמחו לענות!

פורסם

לגבי ה2341Mhz

המכפלה של הברטון היא 11 (מהירות 1833 באס 166 זה חלקי זה יוצא 11)

אם הוא העלה לבאס 203 אז המהירות של המעבד היא 11*203 = 2233 ולא 2341

אין מצב שהוא הצליח להעלות מכפלה בבאס כל כך גבוה

הסבר?

אני בחיים שלי לא ראיתי באס של 203.00 רק משהוא לא מדוייק, לדוגמא 203.5 בבאס 11.5...חוץ מזה אני דיי בטוח שיש בפרוייקט שלו פרטים..

ותנסה, תקרא מאמרים תחפש מידע ותדע הכל! (זה מופנה לפותח התראד)

פורסם

חיזוק לe-d-a

מטרת הפורום הזה היא לשאול שאלות על אוברקלוק

מה לעשות אבל לא כולם גאונים כמוך! אוברקלוק זה בכל זאת דבר די גדול, זה יכול לדפוק לך את המחשב ומבטל את האחריות עליו!

קשה להבין למה אנשים שלא מבינים בזה רוצים להיות בטוחים אם הם עושים את הדבר הנכון?

בפעם הבאה שאתה רואה הודעות של "נובים" אל תגיב ותחסוך מאיתנו את ההתנשאות שלך! >:(

פורסם

חיזוק לe-d-a

מטרת הפורום הזה היא לשאול שאלות על אוברקלוק

מה לעשות אבל לא כולם גאונים כמוך! אוברקלוק זה בכל זאת דבר די גדול, זה יכול לדפוק לך את המחשב ומבטל את האחריות עליו!

קשה להבין למה אנשים שלא מבינים בזה רוצים להיות בטוחים אם הם עושים את הדבר הנכון?

בפעם הבאה שאתה רואה הודעות של "נובים" אל תגיב ותחסוך מאיתנו את ההתנשאות שלך! >:(

אני חושב שזה סתם שילוב של עצלנות ופחדנות יתר ואתה נמנה על האנשים האלה.

פורסם

להרגיע כולם...

פורסם

כן בוא נקרא לזה פחדנות להרוס ציוד בשווי של חמש וחצי אלף שקל.... כנראה אתה עשיר עם זה לא מזיז לך אבל יש כאלה שעובדים על זה...

פורסם

מה לא מובן בלהרגיע?

מה הקשר של הדיון המטומטם הזה לת'רד הזה? או בכלל?!

פורסם

כן בוא נקרא לזה פחדנות להרוס ציוד בשווי של חמש וחצי אלף שקל.... כנראה אתה עשיר עם זה לא מזיז לך אבל יש כאלה שעובדים על זה...

זאת בדיוק הנקודה, שאין מצב שהתרוס את כל המחשב בהמהרה. המהרה לא יכול לשרוץ רכיב מחשב מיד, תוך שניה. זה לוקח זמן, והחלק יתקע או יראה סימנים הרבה לפני זה.

פורסם

זאת בדיוק הנקודה' date=' שאין מצב שהתרוס את כל המחשב בהמהרה. המהרה לא יכול לשרוץ רכיב מחשב מיד, תוך שניה. זה לוקח זמן, והחלק יתקע או יראה סימנים הרבה לפני זה.

[/quote']

אתה צודק רק במקרה שמי שמבצע את ההמהרה יודע מה הוא עושה...

אבל כמו שנוכחנו לדעת, לEDA אין את הנסיון הדרוש.... לכן הוא פה

פורסם

אני כבר הספקתי ללמוד את זה אבל ההוא כנראה שלא ובגלל זה הוא שאל אין בזה שום דבר לא בסדר נקודה

פורסם

אני כבר הספקתי ללמוד את זה אבל ההוא כנראה שלא ובגלל זה הוא שאל אין בזה שום דבר לא בסדר נקודה

מצטער, טעות שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים