עבור לתוכן

שאלה בנוגע לגרסת השדרוג של Win7

Featured Replies

פורסם

במחשב שלי יש לי שני הארד-דיסקים. על הראשון מותקן Vista HP 64-bit, ועל השני 7 RC 64-bit. אני מעוניין לרכוש את הגרסה Win 7 HP 64-bit, ושמתי לב כי ישנה גרסת שדרוג וגרסה מלאה.

בהנחה ואני רוכש את גרסת השדרוג, האם תהיה לי האופציה להתקין את מערכת ההפעלה מאפס על הארד-דיסק נקי (אחרי פרמוט ההארד-דיסק עם RC)? האם כדי לבצע זאת אצטרך לרכוש את הגרסה המלאה?

פורסם

בשביל להתקין גרסת שדרוג, אתה צריך שתהיה לך באותה מחיצה מערכת הפעלה מותקנת ומופעלת. ואם מדובר בXP אז מתבצעת לאחר מכן התקנה 'נקיה'. אולי גם בויסטה אפשר לעשות התקנה 'נקיה', אך הנסיון שלי הוא עם XP.

כמובן שאם אתה רוכש גירסא רגילה, את יכול לבצע התקנה נקיה.

פורסם

גירסת השדרוג של 7 תאפשר לך להתקין גם על הרדדיסק ריק, מקסימום היא תבקש ממך להכניס דיסק של מערכת הפעלה קודמת.

פורסם

אתה בטוח? איך היא תדע שלדיסק שהוא מכניס יש רשיון למחשב הזה (במידה ומדובר על רשיון OEM)?

פורסם

אתה רוצה לשדרג OEM?

אני כבר שדרגתי מOEM. ואני אומר, שאם פותח הת'רד משדרג מOEM, אז הוא צריך להתקין ולהפעיל את המערכת הישנה. זה לפחות מהנסיון הקצר שלי.

פורסם

גירסת השדרוג שלך היא OEM (יש דבר כזה)?

פורסם

לא. אני מתכוון שהיתה לי XP OEM שממנו שדרגתי, והייתי צריך להתקין את הXP ולהפעילו, ורק על זה עשיתי את השדרוג. דהיינו, הוא בדק שיש מערכת מופעלת ואז פירמט והתקין.

פורסם

מעניין, מבחר ביקורות ברחבי הרשת (כולל ניסיוני האישי) אומרות שגירסת העדכון של 7 (בניגוד לויסטה) לא דורשת מערכת הפעלה מותקנת,

מקסימום דיסק.

פורסם

הפתרון הוא כ"כ פשוט, אתם סתם מתבחבשים עם זה.

פתרון א':

אתה מפעיל את ההתקנה מתוך הווינדוס ויסטה שיש ובמקום לבחור UPGRADE אתה פשוט בוחר Advanced Install

זה יתקין לך עותק נקי של ווינדוס ויזרוק את כל התוכן של הווינדוס הישן לספריה Windows.old

פתרון ב':

אם אתה מתעקש לעשות BOOT מהדיסק התקנה

פשוט תבחר את המחיצה עליה מותקנת ויסטה בלי לפרמט!

יותקן לך ווינדוס 7 נקי וכל התוכן מהווינדוס הקודם ייכנס ל-Windows.old.

זהו, לא מסובך.

פורסם

טוב. ראשית, יכול להיות שאני טועה.

בכל אופן, נסיוני האישי הוא כזה: יש לי רשיון לXP OEM למחשב שלי. קניתי גרסת שדרוג, ולא הצלחתי לעשות את מה שכולם מדברים עליו, דהיינו, לקחת מחשב מפורמט, להתקין עליו חלונות 7, ובשלב מסוים בהתקנה להכניס את הדיסק של הXP.

אם מישהו מכם יודע בודאות שהיתה לי אפשרות כזו, תאמרו לי , בבקשה.

פורסם

בארבעת הפעמים שהתקנתי 7 (ובביקורת שדיברה על זה בדיוק) התקנתי גירסת שדרוג על הרדדיסק נקי, אני לא יודע באיזו בעיה נתקלת.

פורסם

טוב. ראשית, יכול להיות שאני טועה.

בכל אופן, נסיוני האישי הוא כזה: יש לי רשיון לXP OEM למחשב שלי. קניתי גרסת שדרוג, ולא הצלחתי לעשות את מה שכולם מדברים עליו, דהיינו, לקחת מחשב מפורמט, להתקין עליו חלונות 7, ובשלב מסוים בהתקנה להכניס את הדיסק של הXP.

אם מישהו מכם יודע בודאות שהיתה לי אפשרות כזו, תאמרו לי , בבקשה.

7 לעולם לא מבקש דיסק התקנה של ווינדוס אחר במהלך ההתקנה.

אם הוא לא נותן לך לעשות אקטיבציה, יש 2 פתרונות:

1) להתקין את ה7 בפעם השניה מתוך 7 (לא מ-BOOT!)

2) לערוך משהו ברג'יסטרי ולאקטב, אתה בקלות יכול למצוא את זה בגוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים