עבור לתוכן

חשבון Gmail נוסף

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי חשבון ג'ימייל ופתחתי חשבון נוסף לטובת רישום לאתרים וכל השטויות הללו.

כרגע מה שעשיתי הוא שאני מושך את המייל מהחשבון ה- Spam דרך POP3 אל חשבון ג'ימייל אחר, ראשי שלי.

לפעמים יש מיילים שאני מעוניין לענות להם והפעלתי את אופצית הענה בשם.

רק מה הבעיה, מי שפותח את ה- wrapper של התשובה עדיין רואה שהיא מעשית נשלחה מחשבון הג'ימייל הראשי שלי.

זה משהו שאני לא רוצה שיקרה, כיצד עושים זאת?

תודה.

פורסם

wrapper הכוונה ל mail headers של המייל?

אם כן -

אז אין מה לעשות: לפחות לא מהממשק של ג'ימייל (עד כמה שידוע לי - כי אולי יש תוסף מעבדה שלהם לעניין)

אבל אם מדובר בקליינט דואר כמו Outlook או Thunderbird אז פשוט תגדיר את 2 החשבונות בקליינט

וכשאתה עונה תהיה לך אפשרות לבחור באמצעות איזה חשבון לשלוח את התשובה שלך.

אגב, למה זה חשוב לך? הרי כשאתה משתמש ב"מענה בשם" של ג'ימייל - הכתובת שמוצגת למקבלי ההודעה היא נכונה -

הם יראו את הכתובת השניה (המקורית) רק אם הם יחפרו ב mail headers.

ורוב האנשים לא מחטטים שם או יודעים איך לחטט שם בכלל.

(אתה מפחד מ harvest email spam bots?)

פורסם
  • מחבר

המהות של הכתובת המשנית שהיא אנונימית לחלוטין.

אף אחד לא יכול לקשר בינה לביני.

זה עניין של אנונימיות.

מעניין שג'ימייל פתרו את עניין ה- Header עבור כתובות חיצוניות להם אתה יכול לספק SMTP.

ואילו לכתובות שלהם ממשיות הם לא עשו זאת. חבל.

מעניין מה המקום להתייעץ עם אנשי גוגל על הסוגיה, בטוח שיש להם דרך להפעיל תת חשבון דרך אחר.

פורסם

א. אני אשמח אם תקבל תשובות - אם תוכל לחזור ולעדכן כאן.

ב. פתרון זמני הוא עדיין להשתמש בקליינט דואר (IMAP כמובן ולא POP3)

אישית אני משתמש בג'ימייל (בעצם בכל חשבונות הדואר שלי מכל מקום שהוא) שלי באמצעות thunderbird בפרוטוקול imap,

את הממשק הוובי של ג'ימייל אני רואה רק במחשבים ציבוריים.

הרבה יותר נוח לי ככה.

ג. לפי הלינק שבחתימה שלך אתה כבר יודע איך ליצור קשר עם ג'ימייל ולהציע \ לבקש הצעות \ לשאול שאלות :)

פורסם
  • מחבר

כלומר, ככל הידוע לאנשים פה, אין אפשרות לנהל חשבון ג'ימייל אנונימי דרך חשבון ג'ימייל אחר...

ממש חבל.

פורסם

מעניין שג'ימייל פתרו את עניין ה- Header עבור כתובות חיצוניות להם אתה יכול לספק SMTP.

אגב אם אתה לא בוחר בשרת SMTP חיצוני אז גם עבור כתובות חיצוניות תראה ב headers את כתובת ה gmail שלך.

כלומר, ככל הידוע לאנשים פה, אין אפשרות לנהל חשבון ג'ימייל אנונימי דרך חשבון ג'ימייל אחר...

אני לא חושב שזה כזה פיטצ'ר נחוץ (או נחוץ למספיק אנשים בשביל לפתח אותו)

למעט האנשים שצריכים פונקציונליות כזו יש מגוון פתרונות בשביל זה שאמנם טיפה פחות נוחים אבל לא סוף העולם

למשל אם כבר יש לך כמה חשבונות ג'ימייל אתה יכול לנהל אותם במקביל, יש תוספים שמאפשרים לוגין לכמה ג'ימיילים בו זמנית

(חלון עם ג'ימייל A וחלון עם ג'ימייל B)

אפשר לנהל בדפדפנים שונים

אפשר לנהל עם קליינט דואר ייעודי (הכי נוח לטעמי - במיוחד במצב של ריבוי חשבונות דוא"ל)

וכו'.

פורסם
  • מחבר

אגב אם אתה לא בוחר בשרת SMTP חיצוני אז גם עבור כתובות חיצוניות תראה ב headers את כתובת ה gmail שלך.

כן זה ברור.

העניין שעבור כתובת ג'ימייל הם לא נותנים לך להגדיר SMTP (שכמובן תהיה Gmail עצמה).

כלומר אם אני מאמת 2 חשבונות למה אוטומטית הם לא נותנים לי לשלוח בשם כל אחד מהם...

באמת זה רעיון לעצומה חדשה :-).

מידע חיוני נמצא כאן:

http://www.google.com/support/forum/p/gmail/thread?tid=649d9103208e5aab&hl=en#all

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים