פורסם 2010 בינואר 2115 שנים שלום,ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2?אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם.אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם.תודה רבה לעוזרים![attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים א. דגם לוח האם, במקרה שלך, D915GAVב. יש סה"כ 4 סלוטים ב-2 ערוצים שכל ערוץ מאכסן סטיק של DDR1-400, כל ערוץ יכול לתמוך רק בסוג אחד של זיכרונות, ומכיון שבשניהם מותקנים DDR1, הם לא יתמכו ב-DDR2.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר או קיי...אם תסתכל בתמונה הראשונה שהעליתי, יש שם שורה שרשום RAM max. support ואז רשום DDR2 533MHz. אין לזה שום משמעות?
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אין לזה כל משמעות מבחינתך, השורה מפרטת את התמיכה של הגשר הצפוני, לא של לוח האם כמכלול.זה המפרט של הלוח:http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d915gav/sb/CS-012066.htm
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר א. אני מודה לך מאוד Shuy על כל העזרה עד כאן.ב. ברשתוך עוד שאלה קטנה בנושא הזכרונות. האם יש אפשרות להוסיף (לצורך הדוגמה בלבד) עוד שני סטיקים של 512MB DDR1 ולתקוע אותם בסלוטים הנותרים?האם זה אפשרי? הדוגמה של חצי ג'יגה כ"א זו סתם דוגמה.אם כן, יש אפשרות גם של שני סטיקים של 1GB כ"א של DDR1???
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים תיאורתית כן, מעשית יש זיכרונות שלא הולכים ביחד (בעיקר שילובים של זיכרונות SINGLE SIDED ו-DOUBLE SIDED), ככה שצריך להתאים את הזיכרונות החדשים לאלה הישנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.