עבור לתוכן

מחפש מסך כנראה 22" מעדיף קטן עם רזולוציה גבוהה 1000-1500 שקל גמיש

Featured Replies

פורסם

אשתי שברה לי את השולחן בניסיון של לשלם למישהו לתקן אותו (אמרתי לה לא לגעת בו)....

היא אמרה שאני כנראה עובר לשולחן שלה ושכדאי לי לחזור עם LCD הביתה אם אני רוצה להשתמש היום במחשב שלי.

הדרישות שלי די פשוטות - כמה שיותר רזולוציה על כמה שפחות שטח.

שימוש עיקרי שלי הוא משחקים. אני משחק גם הרבה משחקים ישנים אז גרפיקה לא הכי משנה לי.

בנתיים אני מצאתי אחד שמעניין אותי samsung t220p יש לו רזולוציה של 1920X1200 והוא בגודל 22"

אני לא רוצה להתפשר על מספר שורות - פחות מ1200 לא מעניין אותי . אני חושב שמסכי 1600X1200 גם סבירים בשבילי.

אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות מסך 24" אבל בקטגוריה הזאת המבחר הרבה יותר גדול.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי T260HD של סמסונג ואני די מרוצה כי אני גם קולט ערוצים דיגיטאלים. הוא 25.5 ואשתי אמרה לי שהיא רצתה שאני אקנה LCD למחשב לא טלויזיה והיא כבר רוצה להעביר אותו ביחד עם המחשב שלי לסלון (פוחדת שהחתולות יפילו אותו והוא גם המסך הכי גדול בבית). :lol: אמרתי לה שבמקרה הזה אני אצתרך ללכת לחנות ולהגיד "אשתי אמרה שהמסך גדול מדי, יש לכם אחד יותר גדול?" .

בנתיים אני מאוד מרוצה ממנו . האינטרפולציה שלו לרזולוציות נמכות די טובה (בשביל משחקים ישנים). הוא קולט שידורים דיגיטאלים ממש טוב (ככה זה בדיגיטאלי או מושלם או לא קולט ) . קנתי לו אנטנה עם מגבר בחנות חשמל ותיקה , הגדרתי את הארץ להונגריה (ראיתי שהם משתמשים באותו קידוד) וסרקתי. והוא מצא את כל הערוצים ורואים כאילו זה בכבלים.

בנתיים הדבר המעצבן היחידי זה ההשתקפות הקלה של המסך במסגרת אני כנראה יושב קרוב מידי. בגדול למרות שהוא ענק יחסית לישן די נוח להשתמש בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים