פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אני מעוניין לרכוש מחשב נייד כלשהו ששמש אותי ללימודים בשנה הבאה ובין היתר לשימוש שותף בביתבין היתר אני רוצה למחשב תיהיה אפשרות להעלות משחקיםבכל אופן, מצאתי את המחשב הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליוLenovo G550 92Gהמחיר שלו הוא 3850הנה קישור למפרט שלוhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4560&...רציתי לדעת גם איך הכרטיס מסך שלואם הוא נחשב טוב ויכול להחזיק משחקיםשיש היום בשוק...ואם לא איזה סגנון של משחקים הוא יחזיק?
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אל תצפה ממחשב נייד של 4000 להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, זה ממש לא עובד ככה. בכלל, מחשב נייד שיכול להריץ משחקים ברמה של שולחני בסיסי (שמיועד למשחקים) יעלה לך יותר מכפול מהתקציב שלך. אם אתה רוצה מחשב שיכול להסתדר עם משחקים חדשים על הגדרות בינוניות-, חפש כאלה עם 9600M GT לפחות. אחרי שתראה מה המחירים פחות או יותר, תראה האם זה מתאים לך...
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים קח גם בחשבון שרוב הניידים שמריצים משחקים לא יתאימו לך ללימודים. הם יהיו (בד"כ) כבדים יותר, גדולים יותר, והסוללה שלהם תספיק לך בקושי ליותר משני שיעורים.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אמת, אבל מכיר את הרעיון הזה של למצוא מקום ליד שקע? איפה שאני לומד זה אף פעם לא היווה בעיה...
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר אז איך נחשב הכרטיס הגרפי הזה, הוא בסדר יחסית?ואם נשים בצד את סוגיית המשחקיםמבחינת שאר הנתונים של המחשב הוא נחשב טוב ומשתלם?תודה מראש=]
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אז איך נחשב הכרטיס הגרפי הזה, הוא בסדר יחסית?למקרה שזה לא היה ברור מההודעות הקודמות - ממש לא. זה לא שהוא "גרוע", הוא פשוט בסיסי. הוא בטח לא מיועד למשחקים...
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר כן הבנתי שהוא אינו מתאים למשחקים..אבל מבחינת שאר הנתונים שלו, לצורך לימודים וסרטים הוא יהיה בסדר?אם לא, אני אשמח אם תתן לי המלצה למחשב שכן ענה על דרישותומחירו בסביבות המחיר הזה...אגב מה שתפס לי את העניין במחשב הזהזה שהוא פועל על core 2 douשאני יודע שהוא יותר טוב מהdualcoreגם הדיסק קשיח שלו גדול יחסיתהשאלה שלי באמת אם זה משתלםאו במחיר הזה אני אוכל להשיג מחשב אחר יותר טוב.?שוב תודה,וסליחה על החפירה ^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.