פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים אני חושב שזה באמת אותה בעיה כי כשאני נכנס ל DISPLAY PROPORITIES אז יש קווים שחורים על המסך.יכול להיות מאוד שזה אותה בעיה איזה מסך יש לך?בעיקרון זה SUN ואני לא יודע מה הדגם, אבל לפי מש שהבנתי הוא כמו סוני בדיוק GMD 17SE.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מחבר אהה...טוב במסך שאני נתקלתי בבעיה זה MAG משהו...רגע וכמה זמן המסך נמצא אצלך?
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים אהה...טוב במסך שאני נתקלתי בבעיה זה MAG משהו...רגע וכמה זמן המסך נמצא אצלך?בערך 3 שנים אני חושב
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים יש המון סיפורים כאלה אז נתחיל מהתחלה. אתה, לא מישהו אחר, התקנת דרייברים? כי ווינדוס XP לא צריך דרייבר כדי להראות ברזולוציה ורמת צבע גבוהות אבל עושה את כל הבעיות שסיפרת. הרבה פעמים הבעיה ממש פשוטה. לדוגמא צורב חיצוני שלא עובד כי הוא לא מחובר לחשמל... (אמיתי)
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים חביבי , כשמופעיות הנקודות תלחץ על PRINT SCRN ותבדוק אחרי זה את התמונה , אם הבעייה בכרטיס מסך אזי הנקודות ישארו , אם הבעייה היא במסך הם לא יופיעו.
פורסם 2003 באוקטובר 822 שנים חביבי , כשמופעיות הנקודות תלחץ על PRINT SCRN ותבדוק אחרי זה את התמונה , אם הבעייה בכרטיס מסך אזי הנקודות ישארו , אם הבעייה היא במסך הם לא יופיעו.לי לפחות הפרינט סקרין נותן תמונה טובה
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר חביבי , כשמופעיות הנקודות תלחץ על PRINT SCRN ותבדוק אחרי זה את התמונה , אם הבעייה בכרטיס מסך אזי הנקודות ישארו , אם הבעייה היא במסך הם לא יופיעו.רעיון טוב...אני אעשה את זה כשאני אהיה אצל בת דודה שלי (לא עוד הרבה זמן).רגע אבל להביא את התמונה למחשב שלי ולבדוק או אצלה?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים תגיד, יכול להיות שהכרטיס מזוהה כ AGP וגם כ PCI?תכנס למנהל התקנים ולמתאמי תצוגה ותראה אם יש לך גם RADEON XXXX proוגם radeon xxxx pro secondaryאתה פועל עם דרייברים למסך?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר הפחד שלי זה שאולי בגלל שהתקנתי את ה WINDOWSעל המחשב שלה אצלי (על המסך שלי...מן הסתם כן...).אז אני מפחד שהמחשב התאים את עצמו למסך שלי. יש לציין שאת הדרייברים לכרטיס מסך הצקנתי גם אצלי.ב DEVICE MANAGER אצלה כתוב DEAFULT MONITOR.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים הפחד שלי זה שאולי בגלל שהתקנתי את ה WINDOWSעל המחשב שלה אצלי (על המסך שלי...מן הסתם כן...).אז אני מפחד שהמחשב התאים את עצמו למסך שלי. יש לציין שאת הדרייברים לכרטיס מסך הצקנתי גם אצלי.ב DEVICE MANAGER אצלה כתוב DEAFULT MONITOR.זאת לא הבעיה, אם המסך הוא פלאג אנד פליי אז הוא מזהה אותו ישר, אם לא הדיפולט לא צריך לעשות בעיות.יש לי בעיה כמו שלך וניסיתי להחליף מסך.הבעייה של הקווים השחורים נפתרה,אבל עדיין התצוגה לא נראת טוב, יכול להיות שנתנו לנו כרטיסים דפוקים.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר אני לא יודע עוד לא נסינו להחליף מסך אבל עוד נראה אולי אחרי החלפת מסך זה ישתנה כי אצלי התצוגה הייתה פשוט מעולה...!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.