עבור לתוכן

בעיה בתצוגת המסך...

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה באמת אותה בעיה כי כשאני נכנס ל DISPLAY PROPORITIES אז יש קווים שחורים על המסך.

יכול להיות מאוד שזה אותה בעיה איזה מסך יש לך?

בעיקרון זה SUN ואני לא יודע מה הדגם, אבל לפי מש שהבנתי הוא כמו סוני בדיוק GMD 17SE.

פורסם
  • מחבר

אהה...טוב במסך שאני נתקלתי בבעיה זה MAG משהו...

רגע וכמה זמן המסך נמצא אצלך?

פורסם

אהה...טוב במסך שאני נתקלתי בבעיה זה MAG משהו...

רגע וכמה זמן המסך נמצא אצלך?

בערך 3 שנים אני חושב

פורסם

יש המון סיפורים כאלה אז נתחיל מהתחלה. אתה, לא מישהו אחר, התקנת דרייברים? כי ווינדוס XP לא צריך דרייבר כדי להראות ברזולוציה ורמת צבע גבוהות אבל עושה את כל הבעיות שסיפרת. הרבה פעמים הבעיה ממש פשוטה. לדוגמא צורב חיצוני שלא עובד כי הוא לא מחובר לחשמל... (אמיתי)

פורסם

חביבי , כשמופעיות הנקודות תלחץ על PRINT SCRN ותבדוק אחרי זה את התמונה , אם הבעייה בכרטיס מסך אזי הנקודות ישארו , אם הבעייה היא במסך הם לא יופיעו.

פורסם

חביבי , כשמופעיות הנקודות תלחץ על PRINT SCRN ותבדוק אחרי זה את התמונה , אם הבעייה בכרטיס מסך אזי הנקודות ישארו , אם הבעייה היא במסך הם לא יופיעו.

לי לפחות הפרינט סקרין נותן תמונה טובה

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב...

אני אעשה את זה כשאני אהיה אצל בת דודה שלי (לא עוד הרבה זמן).

רגע אבל להביא את התמונה למחשב שלי ולבדוק או אצלה?

פורסם

תגיד, יכול להיות שהכרטיס מזוהה כ AGP וגם כ PCI?

תכנס למנהל התקנים ולמתאמי תצוגה ותראה אם יש לך גם

RADEON XXXX pro

וגם

radeon xxxx pro secondary

אתה פועל עם דרייברים למסך?

פורסם

אכן, לפני זה על המסך שלי זה עבד מצוין באיכות טובה מאוד...

אחי אתה שם ?

פורסם
  • מחבר

הפחד שלי זה שאולי בגלל שהתקנתי את ה WINDOWSעל המחשב שלה אצלי (על המסך שלי...מן הסתם כן...).

אז אני מפחד שהמחשב התאים את עצמו למסך שלי. יש לציין שאת הדרייברים לכרטיס מסך הצקנתי גם אצלי.

ב DEVICE MANAGER אצלה כתוב DEAFULT MONITOR.

פורסם

הפחד שלי זה שאולי בגלל שהתקנתי את ה WINDOWSעל המחשב שלה אצלי (על המסך שלי...מן הסתם כן...).

אז אני מפחד שהמחשב התאים את עצמו למסך שלי. יש לציין שאת הדרייברים לכרטיס מסך הצקנתי גם אצלי.

ב DEVICE MANAGER אצלה כתוב DEAFULT MONITOR.

זאת לא הבעיה, אם המסך הוא פלאג אנד פליי אז הוא מזהה אותו ישר, אם לא הדיפולט לא צריך לעשות בעיות.

יש לי בעיה כמו שלך וניסיתי להחליף מסך.

הבעייה של הקווים השחורים נפתרה,אבל עדיין התצוגה לא נראת טוב, יכול להיות שנתנו לנו כרטיסים דפוקים.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע עוד לא נסינו להחליף מסך אבל עוד נראה אולי אחרי החלפת מסך זה ישתנה כי אצלי התצוגה הייתה פשוט מעולה...!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים