עבור לתוכן

עזרה עם מאוורר של OCZ ונדטה

Featured Replies

פורסם

היי.

אני נעזר במדריך של ספיד פאן שבסטיקי על מנת להוריד מהירות למאוורר של המעבד(מאוורר חדש). הוא קצת מרעיש לי.

כרגע הוא על smart guardian. כשאני בוחר בsoftware controlled או בON\OFF הוא מרעיש יותר.

תוכלו לעזור לי ? והאם אפשרות automatic fan speed שבתפריט הראשי צריכה להיות מופעלת ?

(אם אני מבין נכון, אני צריך להגדיר לו מהירות מקסימלית להגיע אליה ואז לבחור בsoftware controlled)

תודה מראש.

פורסם

איזה קירור יש לך ? למה שלא תגדיר שליטה אוטומטית מהלוח אם וזהו..אין צורך להתעסק עם SPEEDFAN..

פורסם
  • מחבר

OCZ Vandetta

הגדרתי בביוס כמו שכתוב במדריך והוא באמת "נרגע" קצת. הוא עדיין מרעיש לי . זה מאוורר חדש ושל חברה טובה, אז משהו לא מסתדר לי כאן...

פורסם

על כמה RPM הוא כרגע..והוא מרעיש במצב אחרי שהורדת אותו קצת ?

פורסם
  • מחבר

2015 RPM

וכן, אחרי שסידרתי בביוס הוא נהיה שקט יותר.

פורסם

איזה מאוורר שמת?

אם הוא רץ בדיפולט על 2100 RPM אני מניח שבגלל זה הוא די מרעיש...

פורסם
  • מחבר

כן !!! תיארתי לעצמי ! משהו כאן לא תקין . שללתי אפשרות שזה הקייס-פאן כי עצרתי אותו והרעש המשיך מכיוון המאוורר של המעבד.

כנ"ל לגבי ההארדיסקים.

שמתי את המאוורר שבא עם הצלעות קירור של הוואנדטה. מאוורר של OCZ.

אני יכול לצרף תמונה עוד כמה שעות.

פורסם
  • מחבר

...מישהו ?

[br]פורסם בתאריך: 22.01.2010 בשעה 16:58:10

אם הוא רץ בדיפולט על 2100 RPM אני מניח שבגלל זה הוא די מרעיש...

כן, זה מה שאני רוצה להוריד - את הסיבובים שלו לדקה.

פורסם

אני אישית לא מכיר את המאוורר של OCZ,התכוונתי לומר שבד"כ מאוורר שמגיע במצב מוצא של 2100RPM(בלי טוויקינג) כנראה שמדובר באחד עם הרבה DBA.

אולי שווה לנסות להחליף אותו,אולי תשנה את הכותרת שלך ל"עזרה עם מאוורר של OCZ ונדטה" וכך תקבל יותר תגובות מאחרים עם אותו הקירור.

פורסם
  • מחבר

תודה. שיניתי.

אתה בעצם אומר שאין אפשרות לווסת אח המהירות סיבוב שלו אחורה בספידפאן (פחות סיבובים)? נראה לי שזה כל מה שאני זקוק לו.

פורסם

המאוורר של הVANTEGE נשלט ויכול להגיע לטווח של 1200+- עד לאזור ה2800+-..

פותח התרד בוא נעבור על זה שוב..הגדרות בביוס שינית ? הצלחת להזיז משהו ?

פורסם
  • מחבר

שיניתי הגדרות בביוס לפי הסטיקי ובאמת חל שינוי קל מבחינת הרעש.

אני פשוט חושב שזה לא מספיק שקט (אותה רמת רעש כמו הקירור המקורי שבא עם המעבד...) והסל"ד שלו גבוה מדי.

זה המצב כרגע:

111so.jpg

כשאני משנה בPWM 1Mode לon\off או ל software controlled הוא מתחיל להסתובב בקצב מטורף ומרעיש.

פורסם

ואם אתה ממשיך עם הSOFTWARE CONTROLLED - אתה לא מצליח להוריד לו את המהירות לפי אחוזים במסך הראשי של התוכנה?

פורסם

אחרי זאתה מגדיר לו שליטה..אתה צריך להגדיר את הMIN/MAX של המאוורר או הטמפ'..תבדוק שוב במדריך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים