פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר זה מדמה את הוצאת ג'אמפר איפוס הביוס מהפינים שלו ובכך מאפס את הביוס...בגלל שהביוס מקבל מתח מהספק כשהמחשב פועל - אפשר ללחוץ עליו חופשי כשעובדים רגיל ולא קורה כלום...
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים הבנתי שזה איפוס ... אבל איך זה מתבצע ?! הוא לוחץ ומה ?! מה קורה בבפנוכו של הכפתור מה הלחיצה של הכפתור עושה בחוטים ? עריכה: SUBX ?! איפה התגובה ? LOL
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר יש נתק ב 2 הרגליים של המתג = כאילו חתכנו את הג'אמפר ל 2 באמצע, הוא לא מוליך יותר זרם...
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים כעקרון כן אבל הוא אמור להתאפס ע"י חיבור פינים 2+3 ולכן הצעתי 2way switch/button...
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים סה"כ רעיון יפה, קבל ח"ח (שכחתי מה אומר הקיצור הזה אבל זה משהו טוב נכון?)1. מסכים !2. ח"ח = חיזוק חיובי ;D
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים כעקרון כן אבל הוא אמור להתאפס ע"י חיבור פינים 2+3 ולכן הצעתי 2way switch/button...גם לי זה נשמע יותר הגיוני, ככה כשרוצים לאפס לא צריך להחזיק חזק את הכפתור למשך זמן מסויים אלא רק לעשות סוויץ', לחכות ואז לעשות סוויץ' חזרה
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחבר זה לא כפתור שקשה ללחוץ עליו... לחיצה קטנה והוא פתוח. 2 שניות זה די והותר לאיפוס ביוס. חוצמזה אני שונא ת'מפסקים הרגילים, יש לי פה סטוק של כאלה שלא בשימוש כי אני שונא אותם... התיאוריה שלי היא שהמעבד לפינים 2+3 היא סתם שיהיה פרק זמן מסויים שהג'אמפר יהיה בחוץ ושפין 3 בכלל לא מחובר לכלום...
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים שאני מאפס ביוס אני רק מוציא את הגאמפר לשלוש שניות, בלי לחבר ל2-3 וזה מתאפס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.