פורסם 2010 בינואר 2015 שנים האם מערך רייד 1 מציע שיפור בביצועי הקריאה?אני יודע שלכל בלוק מידע יש העתק שלו בדיסק השניאך האם ההעתק שוכב ב STAND BY עד שהראשון קורס?או שהוא נמצא בשימוש כדי לעשות LOAD BALANCING על הדיסקים ולהגביר את ביצועי הקריאה?
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים רייד 1 יכול לשפר ביצועים אם יש בקר שיכול לנצל את זה (שכח מהבקרים של הלוחות אם)זה לא STAND BY הם עובדים בו זמנית
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מחבר מזתומרת שכח מהבקר של הלוחות אם?אין לי שרת בביתאני יוזר ביתי מה אני צריך עכשיו בקר חומרתי?אז השאלה עכשיו היא....אם גם רייד 1 קורא משני דיסקים בו זמנית אז למה יש רייד 0 אם רייד 1 נותן לי גם גיבוי מלא בנוסף?
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים גם רייד עם בקרים שעל לוחות אם מוסיף ביצועים, פשוט הרבה פחות מריד עם בקרים יעודיים (תלוי כמובן בסוג הרייד ובכמות החישובים הנצרכת).רייד 0 נותן לך את מלוא השטח של ההרדיסקים בעוד ברייד 1 השטח הוא מספר ההרדיסקים חלקי 2. כ"כ ביצועי הכתיבה של רייד 0 גבוהיםיותר משל רייד 1.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר כן חוץ מההבדל בנפח של הכונן הסופי שאותו המערכת רואה....מה אתם ממליצים?בעקרון גם עם יהיה לי רייד 1 לא ממש מפריע לי "לאבד" את שטח הדיסק בחציאני מסתדר יפה מאוד עם הכמות הזאת עד עכשיואז ככה שזה לא ממש רלוונטי הנפחאבל מבחינת גיבוי VS יביצועיםקצת ביצועים אבל בטחון VS הרבה ביצועים אבל סכנה של איבוד כל המידעהבקר הוא בקר של לוח אםולא אני לא מתכוון לקנות אחד חומרתיאלא אם כן זה עולה מקסימום 100 שקל משהו טובבכונן הזה יש לי את כל הDATA שלימוזיקה סרטים סדרות משחקים תמונות ועוד ועודכל מה שהוא לא תוכנה (מותקנת) ולא קובץ מערכת נמצא שםמה עדיף לי?מה עדיף?
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים RAID1 זה MIROR זה נותן גיבוי מלא על כל דיסק במערך כלומר לאו דווקא חצי5 דיסקים של טרה יתן רק טרה.הוא בדכ כלל בשימוש רק אם מדובר בשימוש של שני דיסקים.
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים מחבר נו באמת אל תהיה חכמולוג2 דיסקים של טרהברייד 1זה חצי נפחכי 1טרה ועוד 1טרה שווה 2טרהברייד 1זה הופך ל1טרה1 יחסית ל2 זה חצי כמותבקיצור מה כדאי לי לעשות 1 או 0?
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים מה זאת אומרת "בקיצור מה כדאי לי לעשות 1 או 0?" ?מה השימוש שלך ? גיבוי? המון מקום פנוי? אתה צריך להגדיר מטרה סופית.
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים מחבר מה אתם ממליצים?בעקרון גם אם יהיה לי רייד 1 לא ממש מפריע לי "לאבד" את שטח הדיסק בחציאני מסתדר יפה מאוד עם הכמות הזאת עד עכשיואז ככה שזה לא ממש רלוונטי הנפחאבל מבחינת גיבוי VS יביצועיםקצת ביצועים אבל בטחון VS הרבה ביצועים אבל סכנה של איבוד כל המידעהבקר הוא בקר של לוח אםולא אני לא מתכוון לקנות אחד חומרתיאלא אם כן זה עולה מקסימום 100 שקל משהו טובבכונן הזה יש לי את כל הDATA שלימוזיקה סרטים סדרות משחקים תמונות ועוד ועודכל מה שהוא לא תוכנה (מותקנת) ולא קובץ מערכת נמצא שםמה עדיף?כבר אמרתי את זה מקודם
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים אם המידע חשוב לך אז RAID1 מן הסתם.. או אפילו גיבוי ידני/אוטומטי (עם תוכנה) בלי שום RAID.
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים אם המידע חשוב לך אז גיבוי ולא רייד 1... למי שעדיין חושב שרייד 1 זה גיבוי, הוא לא... רייד 1 הוא שרידות, יש הבדל גדול בין 2 הדברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.